Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hengerfejezés után is fogy a víz?

Hengerfejezés után is fogy a víz?

Figyelt kérdés
Hengerfej hibás volt az autóm, megcsináltattam. Lett cserélve vízpumpa és termosztát is. Ma hoztam el de ugyan úgy eszi ahogy előtte is ette. (Eleve ezzel a bajjal vittem be a szervízbe.) Ez normális, kell idő míg teljesen légtelenedik a rendszer? Vagy vigyem vissza?

2023. szept. 12. 17:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Vigyed vissza mert az nem jó.
2023. szept. 12. 18:09
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem kell ido a legteleniteshez, a hengerfej javitas resze a szakszeru, levego mentes visszatoltes, legtelenites. Nem sikerult a javitas, van ilyen. Garanciaba meg kell hogy csinaljak.
2023. szept. 12. 20:55
 3/11 anonim ***** válasza:

Ilyen autóm nekem is van, először csak tömítéscsere: nem lett jó.

Másodszorra hengerfejcsere: nem lett jó.

És még mindig pont úgy eszi a vizet, ahogy az elején.

Vagy agyon van vetemedve valami(blokk), vagy el van repedve.

Ha víz nélkül mentek az autóval, ami esélyes ilyen vízfogyásnál eleinte, esélyes, hogy meg is szorultak a dugattyúk, olyankor van hengerfal repedés. :(

Na ilyenkor vagy motorcsere, vagy trutymó a motorba, és el lehet adni jászföldi pityukának.

2023. szept. 13. 02:11
 4/11 anonim ***** válasza:
ford? :D
2023. szept. 13. 02:47
 5/11 krwkco ***** válasza:
Sok a gőz a kipufogófüstben? Fehér?
2023. szept. 13. 09:13
 6/11 A kérdező kommentje:

Igen Ford, miért?

Nem jön füst a kipufogóból.

Hengerfejezés előtt habzott is a víz, most már nem habzik, csak fogy.

Garis amúgy, kaptam papírt meg minden, szóval ilyen téren nincs gond.

2023. szept. 13. 12:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Fasza xd csak mert ezek az ecoboostok mind ilyenek, nem számít mit csinálsz vele, én 1 millió ráköltés után szálltam ki
2023. szept. 13. 12:26
 8/11 krwkco ***** válasza:

Némely Fordokra azt mondják, hogy magától kilevegőződik, de ez nem mindíg van így.

Látsz egy kereszt bevágású dugót a hűtő menetirányszerinti hátulján jobb oldalt felül? Ha van, akkor az egy levegőztető, amiről a szerelők általában nem tudnak.

2023. szept. 13. 12:35
 9/11 A kérdező kommentje:

TDCi motoros, még az Ecoboost előtti szériából.

Nem látok ilyen csavart sehol a hűtőn.

2023. szept. 13. 14:12
 10/11 krwkco ***** válasza:

google: ford tdci cooler bleeding

Vagy ha még nem sokat mentél vele, akkor lehet, hogy érdemes várni, hátha kidolgozza a levegőt. És figyelni, hogy a hűtőrendszer csövei-csatlakozói nem szivárognak-e, nem nedvesednek-e valahol.

Ha 4-5 menet után is fogy a víz, akkor tényleg vissza kellene vinni, hogy keressék meg a hibát a szervizben.

2023. szept. 13. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!