Ha nem világít az utánfutó lámpája lehet közlekedni?
Figyelt kérdés
Sajnos nem világít semmi az utánfutó lámpáján (bérelt) . De rohadt messze vagyok és holnap haza kell induljak. Szerintetek mennyire para így elindulni? Lassan megyek figyelve nem pályán. Kb 2 óra az út.szerelőt próbáltam szerezni de ilyenkor már senki sem vállalt.2023. szept. 11. 18:24
1/4 anonim válasza:
Nem lehet. Féklámpa nélkül nem közlekedhetsz 1 métert sem.
Próbáld meg megigazítani a csatlakozót vagy valamit csinálj vele.
2/4 anonim válasza:
Lehet csak nem szabad. S#ggberúgás jár érte.
3/4 anonim válasza:
Féklámpa nélküli közlekedéshez azért tartalékolj némi pénzmagot és gyakorold az unott arcot a belédcsapódó túlélők felé. Csatlakozó pucolás nem segít? Izzók vannak egyáltalán a futóban? Baráti körben nincs valaki elektromossághoz értő? Én is szereltem már éjszaka a rokon vonóhorog csatlakozóját :)
4/4 anonim válasza:
Komolyra fordítva, erre az egyetlen helyes válasz az, hogy tilos így közlekedni, a józan ész mellett a törvény is tiljta, Kresz 56. §.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!