Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyha a kocsinak a fordulatsz...

Hogyha a kocsinak a fordulatszáma váltáskor még 4000-nél van, és úgy engedem rá a kuplungot, lehet valami baja?

Figyelt kérdés
2023. szept. 10. 22:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#9 Oké, akkor így csinálom. Amikor tanultam vezetni az oktatóm mindig leszidott, ha adtam a gázt kuplung felengedés közben.
2023. szept. 11. 08:37
 12/14 anonim ***** válasza:
#11 Akkor hülye oktatód volt. Én is jogsi után tanultam meg normálisan, nem nagymama tempóban váltani, fogta is a fejét apám, hogy az oktatóm ezt nem tanította meg. Próbálta, csak egy idő után nem érdekelte, tudta ő is, hogy legyen minél hamarabb jogsim, inkább figyelni tanítson meg, aztán majd megjön a technika. De szólok, ha motorkerékpáron váltanál így, főleg lefele, akkor párszor már felborultál volna. :D
2023. szept. 11. 09:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Gázadás nélkül, hogy váltasz...?!?
2023. szept. 11. 09:19
 14/14 anonim ***** válasza:
#13 Szépen elengedi a gázt. Benyomja a kuplungot. Vált komótosan. Felengedi a kuplungot. Aztán megint elkezdi nyomni a gázt. Rengeteg kezdő így csinálja, csak legkésőbb az oktatás közepére ez jobb oktatónál megszűnik. Erre lenne jó a rutinvizsga, de őszinte leszek, nekem még volt, és rutinvizsgán én is így csináltam.
2023. szept. 11. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!