Magyarorszag miert a Suzuki a legpopularisabb auto marka?
Magyarorszag, Pakisztan, Kolumbia.
Csak itt popularisak a Suzukik. Magyarorszag is azon a szinten van mint Pakisztan vagy Kolumbia?
"még véletlen sem azért vannak itt mert olcsóbb egy itteni munkás mint egy osztrák vagy német."
Mi másért lennének itt? Debil vagy...?
Az itt gyártott autókat 70 országban várják, és szeretik...Írországban taxiznak is vele, Ausztráliában csak egyszerűen népautó.(úgy, mint a bogár volt)
Kétszer jártam gyárlátogatáson az esztergomi Suzukiban, és volt szerencsém látni miként készül dél-Amerika kedvence, a Subaru(szwift)..a szalag végén a már kész szwiftre elöl csak rápattintotta a szerelő a subaru jelet, a keréktárcsákra is, oszt jónapot. Félnóra múlva ugyanezt Fiat emblémával.
A populista(szerelmes vagy e szóba?)autó gyártása elképzelhetetlen hasznot hoz a japó cégnek, da a magyar adóhivatal is például a múlt évben hatvan milliárdot kaszált az esztegomiakon.
A subaruhoz annyit, hogy az összkerékhajtású szwift. Itthon megnéztem az én autómat, igen, volt az alvázon hely a kardánmak.
A népek már csak ilyenek. Szeretik a legegyszerűbbet, a megbízhatót, és mégis sokáig guruló autót.
Pakisztánban nem szwiftet gyártanak..sőt van olyan ott gyártott típus Indiában, ami nem hagyhatja el az országot, mert olyan egyszerű, hogy más országban nem közlekedhetne. Na az populáris.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!