Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Hayabusa nagyon megy,...

Suzuki Hayabusa nagyon megy, ha húzom neki?

Figyelt kérdés
Erős min ezres gépet keresek.
2023. szept. 7. 23:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon megy, Kevinke, nagyon. Holnap suli, huzzal szepen alukalni.
2023. szept. 7. 23:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezt se lehet komolyan venni valahogy.... Haybusáról mindenki hallott, és azt is tudja mire képes.
2023. szept. 8. 00:22
 3/7 anonim válasza:
100%
Turbosat vegyel az jobb
2023. szept. 8. 00:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A dizel az nem pörög annyira de jobb a nyomatékja.
2023. szept. 8. 05:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem annyira már, sőt, egészen közepes. 190 lóerő és 260 kg, míg egy mai modern sportmotor 210 lóerő és 190 kg.
2023. szept. 8. 09:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#2 Én akkor hallottam először róla, amikor motorjogsi után megnéztem pár youtubert. Ha valaki csak most olvasta valahol motorvásárlós tanácskérésre tévedve, hogy "turbó hayabusa", amit mindig odaír valaki, simán lehet, hogy most guglizta ki először, mi is az a Hayabusa, és azért kérdezi.
2023. szept. 8. 09:52
 7/7 dirtboy ***** válasza:
100%

Akkor megy nagyon ha nagyonhúzod,ha kicsit húzod kicsit megy. Úgy találták ki anno hogy ha araszolni kell akkor se kenődj fel az előtted haladóra valamint a garázsba is be tudj állni vele.

Okosak voltak ezek a japánok.

2023. szept. 8. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!