Ezért valóban kiszabható börtönbüntetés?
Ezt írják majd a sírkövedre is...
Simson és ETZ után busa, az igen.
Hajtogattam már papírrepülőt, de én Airbust akarok vezetni... most!!!!
Simson meg a Hayabusa tényleg ugyanaz. Tök hülyeség, hogy segédmotor jogsival sem lehet vezetni...
Börtönbe nem fognak zárni, max ugrik a motor forgalmija meg a jogsid egy fél évre. Aztán reménykedünk, hogy csak magadban teszel kárt, másban nem.
"nem okoznék balesetet, mint már mondtam tudok motorozni" Na így kell leadni a jogosítványt és nem hogy Simsont, de biciklit sem hajtani, felszállni szépen a buszra.
Ésszel mennél, de az elején még 200 km/h trafiról kérdeztél...
nyugodtan vezesd ugyan úgy 1300ccm mint az 1.3 as swift annál gyorsabb még a drz is gyorsabb
de most komolyan aki azt mondja hogy ésszel fog menni egy 1300-as 173 lóerős motorral az elhiszi amit mond?
ennek az lesz a vége hogy lesz az úton egy kutyasz@r picit meglöki a motort te meg hajszálnyit tekersz véletlenül a gázkaron és máris 250-el mész
Ha tudnál motorozni akkor le is tudnál vizsgázni belőle.
Miért nem az egyenes utat nézed.
Csak olyan motort lehet A2 kategóriára módosítani, amelyiknek gyárilag is van ilyen verziója. Csak tippelek, de ennek a modellnek szerintem nincs.
Ha - akár ezzel, akár másik típussal - mégis megcsinálod a kérdésedben leírtakat, és mondjuk balesetet okozol, nagyon rosszul járhatsz. Érvénytelen lesz rá a jogsid, a biztosításod, engedély nélkül átalakított motort vezettél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!