Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezért valóban kiszabható...

Ezért valóban kiszabható börtönbüntetés?

Figyelt kérdés
Gyerekkori álmom egy Hayabusa, de sajnos csak A2 jogsim van. Csak egy első generációs motorra lenne pénzem (99-2001), de ez is tökéletesen megfelelne. Pont lenne is egy gyönyörü példány a városban, amit meg tudnék venni. Az a tervem, hogy utánna lefojtom, hogy mehessek vele A2-vel, aztán azonnal kiveszem a folytást. A barátom erről mindenképp le akar beszélni, mert szerinte ha véletlen lefotóznak vele 200al akkor akár börtönbe is kerülhetek. Tudok motorozni van tapasztalatom. Évekig simsonoztam, most pedig egy nagy ETZ-m van. Sokat mentem haver drz 400-ával is terepen.

2020. jún. 11. 13:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"véletlen lefotóznak vele 200al akkor akár börtönbe is kerülhetek. Tudok motorozni van tapasztalatom. "

"nem okoznék balesetet, mint már mondtam tudok motorozni, és ésszel mennék vele!"

Esti vicc megvolt, már csak az a kérdés, hogy trollkodik, vagy ezt komolyan is gondolja. :D :D

2020. jún. 11. 20:44
 12/16 Alessandro10 válasza:

Csak szólok! Én ma fejreálltam a kocsimmal, hiába van 27 éve jogsim. Vezetni tudni kell! Karcolás nélkül megúsztam, de lehetett volna rosszabb is. Hayabusa az ETZ és a Simson után hajmeresztőnek tűnik. Én ma újjá születtem, de nem mindenkinek van ilyen őrangyala, mint nekem.

Szeretsz motorozni, oké. De nem biztos, hogy tudsz is.

Én is hiába gondoltam, hogy kisujjamban van a vezetés, megcsúsztam és totálkárra törtem az autót.

2020. jún. 11. 21:21
 13/16 anonim ***** válasza:
60%

Az ilyen emberek valszeg életükben nem ültek nem hogy 1000-es, de még 600-as motoron sem. El sem tudják képzelni, hogy egy ilyen 3 mp körüli 0-100 as gyorsulás az milyen motoron. (én sem tudom, de brutál)

Azért az elég komoly, hogy te ETZ után itt Hayabusázgatni akarsz. Mintha ezres Swiftből átülnél egy 800 lóerős autóba.

200-al lefotóznak, börtön jár-e érte?

Attól függ hol és hányadik alkalom. Lakó pihenő övezetben mondjuk elég merész. De pl. autópályán nem valószínű, hogy lecsuknak gyorshajtásért. Nem sok olyan ember ül börtönben, aki gyorshajtásért került oda :D.

Kapsz egy jó kövér büntetést, illetve sebességtúllépéstől függően büntetőpontot aztán ennyi.

De épp azt magyarázod, hogy neked csak első generációs motorra van pénzed. Akkor hidd el, marhára nem neked van kitalálva egy ilyen 200-nál való bemérés...100-200 esetleg 300 ezer forintért.

De énis úgy gondolom, hogy troll az egész kérdés.

2020. jún. 12. 09:52
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azzal tisztában vagyok, hogy 200as gyorshajtásért nem jár börtön, inkább csak amiatt aggódom, hogy nehogy utánnajárjanak, hogy egy 45lóerős A2 motor hogy a csudába tud 200at menni. Korlátlan A kategóriát is megcsinálnám, de azt sajnos csak 3év fogom tudni a korom miatt.
2020. jún. 12. 09:57
 15/16 anonim ***** válasza:
50%

Mivel ésszel fórumozni sem tudsz, motorozni miért tudnál? Egy vicc vagy öreg.

Először valami igazi 250-es motor, nem egy NDK hulladék, aztán amikor már azzal bármilyen védhető helyzetet ki tudsz védeni, akkor 5-600-as erősebb motor, és amikor már van a seggedben jópár tízezer km igazi motoron, akkor lehet ismerkedni a Busával.

Ellenkező esetben tíz perc hírnév fekete zsákkal letakarva lefotózva, és jó ha csak téged, mást nem.

2020. jún. 12. 10:38
 16/16 senkise v ***** válasza:

Összefoglalva :

Semmi esélyed nincs a fojtásra

1.nincs gyári fojtószett

2.nem vállalná el senki

3.ez a új forgalmival jár

4.ez neked sem lenne jó pl eladáskor

Szerintem vegyél egy gs 500 at és a korlátlan jtán gondolkodj a busán.

Ja és jó motorozást.

2020. jún. 12. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!