Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Békéscsabán mennyi Suzuki...

Békéscsabán mennyi Suzuki Swift található?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok, körülbelül mennyi Suzuki Swift futhat még Békéscsabán? Illetve ebből mennyi a régi Swift (1992-2003 közötti) és a "vasaló" Swift (2005-2010 közötti széria) ?

2023. szept. 6. 17:26
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
🙈🐵😱🥶
2023. szept. 6. 17:55
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Háttő, ezen még nemigen gondolkodtunk, asszem nyugodtan megelőlegezhetem ezt az összes idetévedőnek. Nem gondolnám, hogy van rá stat, talán valami autószámlálgatós felmérés gyűjtéséből ki lehetne adattudorkodni változó használhatóságú közelítéseket. Kérdés, ki végzett ilyet, hol, mekkora mintákkal, és hogy kiadja-e a komplett adatbázist.
2023. szept. 6. 18:09
 3/7 anonim ***** válasza:
51%
És hangya mennyi van Békéscsabán?
2023. szept. 6. 20:59
 4/7 anonim ***** válasza:
Számold meg addig is lefoglalod magad....
2023. szept. 6. 21:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Sok, szerintem több mint Sopronban.
2023. szept. 6. 22:36
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Én erről a nyilvános adatbázisról tudok. Addig jutottam, hogy 2656 Suzuki van Békéscsabán.

Típusra nem lehet, évjáratra meg nem enged szűrni valamiért.

2023. szept. 6. 22:43
 7/7 Koaxk Ábel ***** válasza:

Én megszámoltam, és a 2656-ból 1472 régi van meg 1184 újabb bár elméláztam szotyolázás és tarhálás közben, így nem biztos, hogy mindegyik újabb 2010 előtti!

Nem kell megköszönni, a hétköznapi hősök nem viselnek köpenyt! ;)

2023. szept. 7. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!