Tuti hogy van olyan hely ahol átengedik. Másik műszaki állomás lehet hogy még vállalhatónak ítéli meg 2 év múlva.
2023. szept. 5. 18:25
2/13 anonim válasza:
Az alja brutálisan tud rozsdásodni, érdemes utána nézni.
Mert vannak tényleg veszélyes rohadási pontok.
2023. szept. 5. 18:34
3/13 anonim válasza:
Nekem is mondtak olyat, amikor 20 éves volt (1998-as), hogy nagyon rozsdás. Akkor inkább eladtam, és később megnéztem a JSZP-n, azután is leműszakiztatta az új tulaj, szóval valahogy sikerült, esetleg olyan helyre vitte, ahol ismerős volt, vagy tudta, hogy meg lehet kenni őket.
2023. szept. 5. 18:43
4/13 anonim válasza:
én alámennék, és lefújnám lánckenő-zsír szprével..az összes küszöb-üregbe befújnék, valamint a kerékjáratok rejtett zugaiba. Persze a sarat mindenhonnan ki kell bányászni, nagynyomású mosóval kimosni, száradni hagyni pár napig.
Én ezt tettem a garancia lejárta után. Ma voltam műszakin, hiba nélkül átment. Műszaki után mindig alámegyek, és az üregekbe kis csövön(ami a szprén van) befújom a lánckenő zsírt.
A kocsin nincs rozsdafolt. (még az üreges küszöbön sem) a vizsgabiztos szerint ezek a szarok ha kezelve vannak 25 éves korukig hibátlanok.
2023. szept. 5. 18:49
5/13 anonim válasza:
Ez rozsda.
2023. szept. 5. 19:04
6/13 anonim válasza:
Ez gazdasági totálkár.
Többe kerülne a javítás, mint az autó értéke.
2023. szept. 5. 19:10
7/13 anonim válasza:
Ahogy 15 évvel ezelőtt a Ladák tűntek el egy pillanat leforgása alatt az utakról, úgy most a Suzukikon a sor. Ugyanabból a rossz minőségű szovjet/posztszovjet acéllemezből készültek, csoda, hogy ezt a 23 évet kibírta.
2023. szept. 5. 19:17
8/13 A kérdező kommentje:
Tele vannak az utak az enyémnél régebbi swiftekkel is, ráadásul olyannal aminek konkrétan az oldalán látom, hogy szedi szét a rozsda.. azok hogy vannak még az utakon? Mindegyiknek van ismerős / lefizeti a műszakist?
2023. szept. 5. 19:20
9/13 anonim válasza:
"Mindegyiknek van ismerős / lefizeti a műszakist?"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!