Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Igaz, hogy az olyan autót,...

Igaz, hogy az olyan autót, ami nem akar beindulni, azt pár méterig lehet vinni az önindítóval?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy mondjuk leállt a motor mondjuk egy kereszteződés közepén, és nem indul be a motor... akkor azt meglehet csinálni, hogy 1-esbe rakni, és a kulcsot elforgatva tartani menni a kocsival egy pár métert? vagy ilyen esetben meg sem mozdulna az autó? (az lényegtelen, hogy lefog égni közben az indítómotor...)
2010. okt. 17. 01:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Pontosan.

Ha egy vasúti átjáróban áll le a motor, és nem indul újra, valamint látom, hogy jön egy vonat bizony a 100 kilómmal előbb fogom az önindítóval lehozni a kocsit, minthogy elkezdjem tologatni.

2010. okt. 17. 11:40
 12/18 anonim válasza:
47%
Nagyobb a valószínűsége annak hogy belédcsapjon egy villám,mint hogy pont a vasúti sínen robbanj le.
2010. okt. 17. 14:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Durva!!! Mindig azon gondolkoztam, hogy miért nincs annyi eszük a gyártóknak, hogy sebességben ne engedjenek ráindítani!!! Kösz a kérdést! :D
2010. okt. 21. 21:40
 14/18 anonim ***** válasza:

Jó reggelt Vietnám!

......mindig ráindított a sofőr a járó motorra.

2010. okt. 22. 19:46
 15/18 A kérdező kommentje:

Hogyha valakinek leég az indítómotorja, mert ezzel játszadozik, vagy emiatt akár halálos balesetet szenved, semmilyen felelősséget nem vállalok!!

Ez csak egy ötlet, nincs autóm, emiatt nem próbáltam ki...

Azt sem tudom, hogy lenne olyan erős-e a motor, hogy megmozdítsa az autót, és azt sem tudom, milyen gyorsan ég le egy indítómotor.....

2010. okt. 22. 21:36
 16/18 A kérdező kommentje:

"Ha egy vasúti átjáróban áll le a motor, és nem indul újra, valamint látom, hogy jön egy vonat bizony a 100 kilómmal előbb fogom az önindítóval lehozni a kocsit, minthogy elkezdjem tologatni."

Hogyha jön egy vonat, akkor én inkább csak az utasokat, és magamat tenném arrébb a vonat útjából, a kocsi pótolható... az élet nem...

2010. okt. 22. 21:37
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha a kocsinak nekimegy a vonat, lehet, hogy az meg lesodródik a kötött pályáról, és mindenki aki a vonatban ül meghal. Szerinted ez jobb?

És nekem nem 1-2 milliós kocsim van, bocsi.

2010. okt. 23. 09:32
 18/18 A kérdező kommentje:
Utolsó: mondasz valamit... de többnyire olyat látni a neten, meg a TV-ben, hogy a vonat félrelöki a kocsit...
2010. okt. 23. 13:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!