Igaz, hogy az olyan autót, ami nem akar beindulni, azt pár méterig lehet vinni az önindítóval?
Utolsó: Pontosan.
Ha egy vasúti átjáróban áll le a motor, és nem indul újra, valamint látom, hogy jön egy vonat bizony a 100 kilómmal előbb fogom az önindítóval lehozni a kocsit, minthogy elkezdjem tologatni.
Jó reggelt Vietnám!
......mindig ráindított a sofőr a járó motorra.
Hogyha valakinek leég az indítómotorja, mert ezzel játszadozik, vagy emiatt akár halálos balesetet szenved, semmilyen felelősséget nem vállalok!!
Ez csak egy ötlet, nincs autóm, emiatt nem próbáltam ki...
Azt sem tudom, hogy lenne olyan erős-e a motor, hogy megmozdítsa az autót, és azt sem tudom, milyen gyorsan ég le egy indítómotor.....
"Ha egy vasúti átjáróban áll le a motor, és nem indul újra, valamint látom, hogy jön egy vonat bizony a 100 kilómmal előbb fogom az önindítóval lehozni a kocsit, minthogy elkezdjem tologatni."
Hogyha jön egy vonat, akkor én inkább csak az utasokat, és magamat tenném arrébb a vonat útjából, a kocsi pótolható... az élet nem...
Ha a kocsinak nekimegy a vonat, lehet, hogy az meg lesodródik a kötött pályáról, és mindenki aki a vonatban ül meghal. Szerinted ez jobb?
És nekem nem 1-2 milliós kocsim van, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!