Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Magyarorszagon milyen tanulomo...

Magyarorszagon milyen tanulomotorok vannak?

Figyelt kérdés
csak kivancsi vagyok, hogy milyen gepeken fogok tanulni.

2023. szept. 8. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Előbb tisztázzuk,hogy milyen kategóriára is jelentkeztél? Illetve ha elárulod melyik városba, akkor talán még akad is, aki ott tanult.

Nálunk jellemzően a maked kategóriából voltak nagymotorok A2 és A korlátlanban ER6-os Kawák, illetve 600-as CBF Honda,

2023. szept. 8. 16:28
 2/6 A kérdező kommentje:
A2
2023. szept. 8. 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:
Szinte az összes valami sor2 naked bike
2023. szept. 8. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Hayabusák.
2023. szept. 8. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Suzuki gs500e, Kawasaki er5 elég gyakori, de már öreg motorok. Én egy 2021-es Honda cb500f-en tanulok és valami elképesztően jó motor.
2023. szept. 8. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:
én valami 600-as Horneten, nem vágom annyira a régebbi motorokat, de ez elég matuzsálem lehet mert még karburátoros... :D Plusz a kuplungja vagy váltója is eléggé oda lehet, mert sokszor nem lehet üresbe tenni behúzott kuplunggal, csak ha felengeded majd visszahúzod (vagy ez normális motoroknál? Sose volt előtte motorom...)
2023. szept. 10. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!