Melyik a legjobb motoros találkozó Magyarországon?
Én speciel szoktam menni, és én imádom :D azért is gondoltam, hogy érdeklődöm már, hogy kinek melyik tetszik legjobban, azt hittem másnak is olyan nagy élmény mint nekem, de ezek szerint tévedtem:'D
Csak akkor nem értem, hogy van több ezer ember minden nagyobb találkozón, ha ennyire nem szereti senki :D
Biztosan sokan szeretik ha annyian vannak. Az hogy itt per pill többember van akit nem érdekel nem jelent semmit. Írd ki inkább valamelyik facebook motoros csoportban és biztos rengetegen lesznek akik járnak és ajánlanak.
Magam részéről nem vagyok barátkozós fajta,szívesen intek a motorosoknak meg megállok ha látom baj van de engem igazából full idegen emberek nem érdekelnek csak azért mert van nekik is motorjuk. Persze ha olyan motoros vagy aki bandába verődve szokott motorozni az más,akkor adja magát a társaság egy találkozón de én igazából egymagam szeretek menni mert nem szeretek alkalmazkodni.
Én csak a balinkaira járok, mert az sétáló távolságra van tőlem.
Móri motoros találkozó a neve, már 30 éve van minden évben. Átlag 600 motor szokott lenni.
Idén elég drága lett. 8000 a napijegy, 1000 a legolcsóbb sör.
Kerdező, rajtad kivül 8an valaszoltunk es ebből azt a következtetest vonod le, hogy nem szereti senki. 20 000 ember azt irna, hogy nemszereti akkor sem jelent sokmindent mert ennel is több a motoros. Nem jarna senki, nem lennenek megtartva.
Lenne motorom mennék de autoval minek ? Ez olyan mint fsz nelkül bszni menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!