Magyarorszagon nem vesz senki 2-3 millios motort?
Ausztriában biztos többet látsz, mert magasabb az életszínvonal.
De itthon is vannak bőven.
Ma egy gyönyörű amerikai old school choppert láttam a Tesconál. Az biztos nem 3 millió volt
"magyarorszagon meg kb india szint"
Nem tudom milyen Borsodi faluban laksz, de én szinte csak ezektől sokkal drágább motorokat látok.
Családon belül van motor, az viszonylag kicsi és már az is 1,5 millió volt. Legutóbb láttam egy Harley-t valami 30 millió volt az ára. A lakásom nem ér annyit.
5-ös.
Miért lakna pont borsodi faluban?
Ha ennyire nem ismered az országot csak a demagóg dumákat akkor javaslom látogass el borsodba. Ott a bükk főleg Lillafüred,ott van aggtelek,ott van a zemplén,vagy tokaj. mind hatalmas motorforgalommal.
Van jó pár megye elmaradva borsodtól csak borsod emlegetése lett a divat.
kérdező.
Rengeteg motor van Magyarországon 2-3millió közt. Főleg hogy nagyon durván felszaladtak az árak.
Én pár hónap múlva tervezem pl eladni a motorom és ahogy elnézem már 2 misi felett is kérhetek érte mert 2.1 és 2.5közt van a piacon. Ja és egy 15éves Z1000 ami nem számít ritka motornak,rengeteg van belőle az utakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!