Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Magyarorszagon nem vesz senki...

Magyarorszagon nem vesz senki 2-3 millios motort?

Figyelt kérdés
Ausztriaba meg ilyenek vannak, magyarorszagon meg kb india szint
2023. szept. 7. 21:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
De sokan vesznek, csak nem figyeled.
2023. szept. 7. 21:54
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
AMik az úton vannak, azokat is megvette valaki.
2023. szept. 7. 22:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ausztriában biztos többet látsz, mert magasabb az életszínvonal.

De itthon is vannak bőven.

Ma egy gyönyörű amerikai old school choppert láttam a Tesconál. Az biztos nem 3 millió volt

2023. szept. 7. 22:52
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Mert egy 2-3 milliós motor az valami 20 éves kotla szar.
2023. szept. 7. 23:14
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

"magyarorszagon meg kb india szint"

Nem tudom milyen Borsodi faluban laksz, de én szinte csak ezektől sokkal drágább motorokat látok.

Családon belül van motor, az viszonylag kicsi és már az is 1,5 millió volt. Legutóbb láttam egy Harley-t valami 30 millió volt az ára. A lakásom nem ér annyit.

2023. szept. 7. 23:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
#5 Én 800 ezerért vettem. Igaz, 300 ezret az első évben rászervizeltem, pedig már vételkor tök jól elfutott. De ezt az "India szintet" én sem tudom értelmezni. Ültem már indiai piacra szánt, újabb járművön. Azért nem volt olyan jó, mint az enyém. :D
2023. szept. 7. 23:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#6 Az indiai szint valahol az 50-es kismotor meg kis robogó kategória lehet, de én azt látom, hogy még robogóból is "nagy" van az embereknek amivel még városon kívül is tartja a forgalom tempóját.
2023. szept. 8. 09:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#7 Persze, rengeteg embernek, én sehova nem tudok úgy menni motorral, hogy ne találkozzak legalább eggyel. Meg van egy ismerősöm, aki motorozni szeret, de asszonyt kirándulni a kényelmesebb nagyrobogóval viszi.
2023. szept. 8. 09:58
 9/9 dirtboy ***** válasza:
75%

5-ös.

Miért lakna pont borsodi faluban?

Ha ennyire nem ismered az országot csak a demagóg dumákat akkor javaslom látogass el borsodba. Ott a bükk főleg Lillafüred,ott van aggtelek,ott van a zemplén,vagy tokaj. mind hatalmas motorforgalommal.

Van jó pár megye elmaradva borsodtól csak borsod emlegetése lett a divat.

kérdező.

Rengeteg motor van Magyarországon 2-3millió közt. Főleg hogy nagyon durván felszaladtak az árak.

Én pár hónap múlva tervezem pl eladni a motorom és ahogy elnézem már 2 misi felett is kérhetek érte mert 2.1 és 2.5közt van a piacon. Ja és egy 15éves Z1000 ami nem számít ritka motornak,rengeteg van belőle az utakon.

2023. szept. 8. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!