Mit vegyek első autónak?
Figyelt kérdés
Első autó vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni mit vegyek. Ki mit vett/kapott, ki mit ajánlana? Nem tetszenek a tipikus friss jogsis autók, 5 ajtóst szeretnék. Leginkább dízelt szeretnék ami 2000 köbcenti felett van, legyen biztonságos, kényelmes. A max. amennyiért venni szeretnék 1,5 millió forint. 17 éves vagyok.2023. szept. 5. 20:05
11/15 anonim válasza:
Alfa 159 2.4 JTD
Bár nem értem miért nem elég az 1.9.
12/15 anonim válasza:
2.0 pd-t csak tömegautóba raktak.. Az neki nem jó másfélér
13/15 anonim válasza:
Alfát ajánlok én is 156 vagy 159 mindkettőből van 2liter feletti dízel, 156osból ennyi pénzért a legjobbakat megkapni 159ből kicsit hozzá kell rakni még hogy jót fogjon ki az ember. De ha rámhallgatsz 1.9 es jtd plusz Manky chip és közel 200ló a kocsi, brutál jól mennek. Volt 1.9 em, volt 2.4 jtd alfám, mindkettő nagyon jó volt. Kényelmesek, biztonságosak, és baromság hogy nem szabad alfát venni.
14/15 A kérdező kommentje:
A Volvók eszembe sem jutottak. Köszönöm
2023. szept. 6. 17:54
15/15 A kérdező kommentje:
Alfákat nézegettem és tetszenek nagyon azok is. Köszi
2023. szept. 6. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!