Mit vegyek első autónak, ami megfelel ezeknek a szempontoknak?
Egy olyan autó kéne, amiben sok a hely, mert 1 vagy 2 biciklit szeretnék szállítani benne (tehát nem külső biciklitartóval, hanem belül), meg egyéb felszereléseket. (ruházat, bukósisakok, alkatrészek stb) Fontos, hogy megbízható legyen és ne fogyasszon nagyon sokat, mert hosszabb, külföldi utakra is lenne használva (Ausztria, Szlovákia, Szlovénia), és 1 millió alatt lehessen belőle viszonylag jó állapotút venni.
Egy híres biciklisnek ilyen autója van: [link]
Neki ebben 3 bicikli kényelmesen elfér állítva, ha kiszedi a kerekeiket, meg az autóból az üléseket hátul. Nekem is valami hasonló méretű, kinézetű autó kéne, de gondolom ez a Mercedes drága. Ebből az árból amit írtam, mit lehet használtan venni, ami kb ilyen?
Hát szeirntem ha kiveszed az első kereket egy kombiban is elfér, ha nem kell a hátsó ülés. Tehát max 2 fővel utazol.
Akkor meg Passat B5, Octavia
Akkor viszont Caddy, Partner, Transit Connect
Mérlegelni kell azért, hogy megéri-e az a kis nyűg, hogy ilyen autód legyen
Mi számít normálisnak?
MKIII Caddy mondjuk? Az már vállalható szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!