Az első évben 250 hiba - akik Teslat vesznek, milyen szempontok miatt vásárolják, ha az összes autó közül a Model S/X romlik el a legtöbbször? Valami/valamik miatt biztos megéri nekik még így is. Éppen ezt kívánom megtudni.
Mint írtam, van egy réteg, a jelek szerint egyre szélesebb, akit mégis érdekel. Ezek az emberek valószínűleg nem a napi megélhetésre fordított összegből kuprgatják össze az árát.
Egyébként linkelnéd a statisztikát?
Aki megveszi, az nem környezettudatosságból veszi meg, hanem második-harmadik autónak, hogy megmutathassa a szomszédnak, hogy ezt is megengedheti magának.
Ebből kifolyólag a hibákat is leszarja.
Kimagaslóan a legjobbak között van a megbízhatóságot tekintve.
Csak egy troll kérdés valami benzinagyútól, aki nem bírja elviselni, hogy a Telsa brand többet ér ma, mint az összes USA autógyártó cég értéke összesen.
Van velük azért gond, de messze nem annyi mint egy új BMW-vel.
Meg azért egy Tesla rövid távon olyat gyorsul, hogy még a Hellcat is csak pislog utána.
Én vennék teslát ha ebben az árkategóriában válogatnék, de most inkább házra gyűjtök
Hatoska, te pedig egy láthatóan rendkívül tapasztalatlan fiúcska lehetsz, aki nem csak nem nőtt még fel, de felületesen szemléli még a világot, az adatoknak/statisztikáknak egyáltalán nem jár utána.
Tipikus gyakoris válaszoló vagy, aki az ég egy adta világon SEMMIT nem tud a másikról, csak egy nyamvadt bithalmazt lát, amiből senki meg nem mondja ki ül a másik gép előtt, de már beleköt amibe csak lehet.
Az persze nem zavarja, hogy teljességgel alaptalanul, hiszen a kommentjéből látszik, hogy a másikról valóban semmit nem tud (de még a sejtése is mellétrafál).
Olvasni sem tud, hiszen ha olvasta volna a kérdést (tényleg nekem kell egy halom embernek elmagyarázni, hogy a kérdés nem csak a félkövér betűkből áll, hanem van alatta is bőven?!), akkor nem írna ekkora kapitális mellélőtt badarságokat, mint ez az újabb bénázása: "valami benzinagyútól".
Így lebőgetnie magát valakinek - többszörösen ráadásul - ehhez szerfelett tehetségesnek kellett lenned! :DD
De akkor csak neked, csak most, csak itt, hogy máskor valaki másnál (mert engem az ilyenek nem érdekelnek, innentől nem kommunikálok veled, mondj amit akarsz, magasról lesz@arlak) ne trafálj ennyire mellé, íme, örülj:
"Én is elgondolkodtam egy second hand Model S vásárlásán, néhány szempont miatt rendkívül szimpatikus számomra az autó..."
Ötös:
"Műszakilag megbízhatóságban sok ősrégi, hagyományos belső égésű motorral hajtott autót leköröz."
"Motorikusan szerencsére nem."
"De minden más tekintetben a legtöbbször elromló autó a Model S, Model X."
Igen kilences, a modern BMW-k sajnos híresen sz@rok megbízhatóság tekintetében. Ezt keni-vágja kb. mindenki.
Szerintem a mai német hármasból, talán - talán - az Audi ami a megbízhatóbb.
De az meg nem tud olyan önvezetést, amit egy Tesla, vagy tévedek kilences? Ha kell állóra fékezés, veszélyhelyzet elkerülés, gyorsítás, autópályázás - mind magától. Szerintem ez nincs meg egy second hand 2015-ös Audi A6-osban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!