Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gyantát a kocsiról mivel...

Gyantát a kocsiról mivel lehet leszedni?

Figyelt kérdés
Szélvédőről és fényezésről egyaránt. 20 éves autóról van szó szóval polírozni meg elvinni ide oda nem szeretném, csak hogy a nagyja lejöjjön. Valamilyen szert keresek ami leszedi.

2023. szept. 5. 08:14
 1/9 anonim ***** válasza:

Coop-os hideg zsíroldó, és utána bő vízzel mosd le.

Vagy vehetsz horror áron autósboltban direkt gyanta eltávolító sprayt, 5-6000ft-ért.

2023. szept. 5. 08:53
 2/9 anonim ***** válasza:
#1 Van azért annál olcsóbb gyanta oldó spray is, én inkább egy olyanra ruháznék be mint az ilyen lutri Coopos termékre.
2023. szept. 5. 08:57
 3/9 anonim ***** válasza:

1 vagyok.

A Coop-os zsíroldó működik, kipróbáltam már elég sokszor a làncfűrészen, fenyő vágása után.

Amúgy, elég ritka az a háztartás, ahol nincs valamilyen konyhai zsíroldószer, tehát pluszba csak ezért venni nem hiszem, hogy kellene.

2023. szept. 5. 09:05
 4/9 anonim ***** válasza:
#3 Az fix hogy működik, csak nehogy a fényezést is károsítsa.
2023. szept. 5. 09:11
 5/9 anonim ***** válasza:

Használtam mind műanyag, mind festett fèm felületen, nem bántotta az évek alatt sosem a festést.

Husqvarna 545 mk2 láncfűrésznek fém az olajtartálya, meg a forgattyúsháza is, szürkére van festve, csak a használatból eredő kopási helyeken kopott a festés.

De, ha valaki nem bízik benne, van gyári autós tisztító termékek között is.

2023. szept. 5. 09:18
 6/9 anonim ***** válasza:
lakkbenzin/mosóbenzin?
2023. szept. 5. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
Télen használt jégoldó leszedi. Én azzal szoktam.
2023. szept. 5. 10:34
 8/9 anonim ***** válasza:
foltisztító benzin..
2023. szept. 5. 10:41
 9/9 A kérdező kommentje:
köszi természetesen akármit használok kipróbálom egy kis helyen alul ahol nem látszik
2023. szept. 5. 15:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!