Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy egy autóval lehet e...

Hogy egy autóval lehet e csajozni, felszínes és/vagy könnyűvérű nőket felszedni az min múlik? A márkán vagy az adott autó árán? Esetleg vannak egyéb tényezők is?

Figyelt kérdés

2023. szept. 4. 11:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%
Például a csaj személyiségén. A kislányok biztos kaphatók is ilyenre.
2023. szept. 4. 11:59
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
A pasi dumáján és rámenőségén.
2023. szept. 4. 12:03
 3/12 anonim ***** válasza:
92%

Felszínes és/vagy könnyűvérű csajokról volt szó, szóval nem tudom hogy mit nem lehet érteni ezen… Valamint nem, a “kislányok” sem feltétlenül kaphatóak ilyesmire, mivel a fenti tulajdonságok nem kornak a függvénye.

A kérdésre válaszolva:

A márkán leginkább, meg hogy mennyire néz ki “menőn” az autó.

Ültem 17 milliós (vagy a körüli) Tesla Model 3-ban. Vezettem is 2 hétig (nem az enyém volt)… Jó sokan megnézték, csajok kérdeztek is róla, kezdeményeztek.

Apukámnak meg már majdnem 1 éve 20 milliós Saangyongja van, azt gyakran vezetem. Eddig még soha senki sem vette észre :D

Pedig amúgy nem csak drágább mint a Model 3, a beltere pl. igényesebb is. Csak nem olyan hightech, meg nem a menősséggel forrt össze a neve, hanem inkább a “szorgos munkás koreai nép” minőséget képviseli.

2023. szept. 4. 12:15
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

A haverom a Kft, szakadt tizenéves Tranzitjával szed össze útszéli "stoppos" lánykákat.

Ennyit az autó márkáról. :D

2023. szept. 4. 13:29
 5/12 anonim ***** válasza:
71%
Szánalmas autóval csajozni. Próbálj meg dumával, udvarlassal vagy személyiséggel. Egy csaj
2023. szept. 4. 13:48
 6/12 anonim ***** válasza:
65%
Én örültem, hogy a pasinak van autója, de inkább kényelmi szempontból, mert egy Swift volt. Mivel nekem is van autóm, annyira nem tudom, miért kellene hasraesni, biztos kényes is az illető az autójára, ha meg szemétdomb, az csalódás.
2023. szept. 4. 17:00
 7/12 A kérdező kommentje:

“Mivel nekem is van autóm, annyira nem tudom, miért kellene hasraesni“

Nem kell. De gondolom nem mindegy, hogy az egy 6.5 milliós Dacia vagy egy 65 milliós Mercedes.

Persze lehet, hogy van olyan pasi, aki esetében mindegy, mert annyira jó pasi kívül-belül.

A kérdés viszont nem erről szólt…

És nem akarok autóval csajozni, csak érdekel hogy mi számít az autóval való csajozás esetén, az autónak milyennek kell lennie.

Azért azt nem tagadjuk már, hogy ez egy létező jelenség, hogy lehet csajozni kocsival…

Viszont nem gondolom, hogy csak az ár számítana mert Renault-ból is van 30 milliós, de szerintem azzal nem igazán lehet csajozni.

2023. szept. 4. 17:53
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Valóban, de én nem vagyok autószakértő. Ha már ennyire drága Mercedesre telik, akkor már más is mutatja az anyagi szintet, ruha, cipő, óra, sőt megjelenés, viselkedés.
2023. szept. 4. 18:55
 9/12 anonim ***** válasza:
38%
Lehet,régi sportkocsim van mindig nézik,könnyű vele csajoznom. Nem feltétlen kell drága, 20+ millás autó
2023. szept. 5. 00:13
 10/12 anonim válasza:
45%

A kocsi annyiban számít, hogy van pénze a pasinak.

De ha a kocsikáddal nem viszed a csajt drága ruhákat, cipőket, táskákat vásárolgatni, akkor hamar otthagy.

Maga a kocsi senkit sem érdekel.

2023. szept. 7. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!