Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Könnyűvérű lennék ezek alapján?

Könnyűvérű lennék ezek alapján?

Figyelt kérdés

-3kapcsolatom volt,a leghosszabb másfél éves

-Nem sok emberrel feküdtem le. Összesen 3al, akikkel jártam.

-17évesen veszítettem el

-Bulis kavarások néhányszor (de nem sűrűn) előfordulnak. Ez kb max évente egy, de velük nem fekszem le

-A legdurvább eset az volt amikor 2 sráccal csókolóztam egy buliban

-Ciki kavarásom is volt, amikor 18 évesen annyira beittam,hogy egy csúnya sráccal csókolóztam, aki aznap este helyesnek tűnt

-Csináltam már részegen gáz dolgokat egyetem első évében:például amikor egyik haverom ölébe ültem és nyögés hangokat adtunk ki viccből. Ez a tettem amit legjobban megbántam.

-Mostanaban nem jött össze kapcsolatom,mert nem találom a megfelelő személyt, randizni 1-2szer elmegyek, de ennyi.

-Sokszor nem tudom mit szeretnék egy illetőtől:csak randizni vagy kapcsolatot és ez sokszor nehéz szituációkba vezet

-Sosem csaltam még meg embert, de volt, hogy másba beleszerettem, amikor kapcsolatban voltam, de akkor szakítottam az illetővel, nem vertem át.

-Nem vagyok annyira nyitott olyan dolgokra, mint a legtöbb ember pl:nyitott kapcsolat, barátság extrákkal,tinderes randi csak szex miatt

-Nehezen esek szerelembe

-Kibírom hosszú ideig szex nélkül.

-Ha valaki valamilyen perverz poént mond rólam elég kényelmetlenül érzem magam,ha nem olyan közel álló személy hozzám az illető és ahelyett, hogy visszaszólnék csak mosolyogva helyeselek,hogy:igen, így van:D és várom,hogy abbahagyja

2022. jún. 3. 08:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
11%
Igen, könnyűvérű vagy.
2022. jún. 3. 09:01
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem vészes:) mindenki életében van olyan időszak,amikor kicsit lazábban veszi a dolgokat
2022. jún. 3. 09:01
 3/14 anonim ***** válasza:
84%

Szimplán csak fiatal vagy és tapasztalatlan. Majd benő a fejed lágya.

N

2022. jún. 3. 09:02
 4/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem, csak átlag egyetemista csaj 😂😅
2022. jún. 3. 09:03
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
Inkább most éld ki magad,mint 30 felett,amikor családod lesz.
2022. jún. 3. 09:04
 6/14 anonim ***** válasza:
56%

Bárcsak több ilyen csak lenne az egyetemen 😜

Am viccen kívül nekem kapcsolatban is tetszene ha egy lány ilyen bevallalosabb

2022. jún. 3. 09:12
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Nem. Semmi durvát nem tettél. Szinte mindenkinek van ilyen bulis, lazább időszaka. Fiatal vagy. Ez normális.
2022. jún. 3. 09:16
 8/14 anonim ***** válasza:
15%
Igazi kis babiloni vagy.
2022. jún. 3. 09:19
 9/14 anonim ***** válasza:
89%
Akármit csinálsz úgy se lesz jó az embereknek. Ha 1 kapcsolatod volt akkor elkonyvelnek unalmas kis szüzimuzinek, ha élsz, akkor meg már rögtön rib-nek gondolnak.
2022. jún. 3. 09:21
 10/14 Noren1989 ***** válasza:
100%

Nem làtok semmi kivetnivalót ebben a viselkedésben.

A szexuàlis rovatban viszont egy 23éves csaj 19partnert vallott be, hàt ő ment is a màglyàra!! 😅😅😅

2022. jún. 3. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!