Ha van egy autóm amin lefog járni a műszaki hamarosan, viszont eladni nem szeretném akkor mik a lehetőségeim?
Van egy másik drágább autóm és ezt igazából már arra használom, hogy a mellettem lévő parkolóban van így nem áll mellém más és nincs meg a veszélye, hogy rám nyitják az ajtót vagy nekem megy valaki parkolás közben. Havonta párszor azért használom is, de most lassan lejár a műszaki róla és mivel idős autó így kellene rá karosszériamunka de az már nem lenne túl gazdaságos rá, így nem lesz rajta műszaki. Ebben az esetben köteles vagyok leadni a kocsit, vagy parkolhatok vele ugyanúgy közterületen?
(Mielőtt valaki abba kötne bele, hogy foglalom más elől a helyet, nagyon sok hely van a társasházunk előtt, mindig van üres hely is, így nem veszem el senki elől a helyet, csak azt zárom ki, hogy egyik oldalról mellém álljon valaki.)
Közterületen nem igazán lehet elrohasztani a kocsit, pont tegnap volt róla kérdés, ott is leírtam.
Az, hogy éppen hogy működik a közteres banda, az már más kérdés. Meg az is, hogy mikor akarnak ezen változtatni a jövőben
Ideiglenes kivonogatást lehet csinálni évente, így a kocsi "létezésének" költsége minimálisra csökkenthető
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__12..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!