Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Budapesten milyen lehetőségek...

Budapesten milyen lehetőségek vannak rendszeres közösségbe járni?

Figyelt kérdés
Szeretnék új embereket megismerni és erre keresek olyan helyeket ahová rendszeresen nagyjából ugyanazok az emberek járnak. Tudom lehet ismerkedni bárokban meg koncerteken stb. és ezek is jó lehetőségek de én olyanra gondoltam mintha egy osztály lennénk vagy munkatársak ahol ki tud egy közösség alakulni azáltal hogy többször találkoznak ugyanazok az emberek.

2022. nov. 23. 13:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Művelődési házak szoktak szervezni mindenféle programokat, képzéseket. Tanfolyamok, túrakörök, sportkörök.
2022. nov. 23. 13:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Ilyesmire már én is gondoltam de nálunk amiket művelődési ház szervez, többségben csak idősek járnak
2022. nov. 23. 13:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A második mondatot úgy értettem, hogy egyéb tanfolyamok, túrakörök, sportkörök. Kutyaoktatás stb. Ami eszedbe jut. Ha itt szerzel barátokat utána már ők is továbbhívnak közösségekbe vagy összejövetelekre.
2022. nov. 23. 13:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha érdekel az írás, rengeteg egy hetes, vagy szakkörszerű délutani képzés van
2022. nov. 23. 18:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Konditerem

Crossfit edzes

Box edzes

Bjj edzes

Nyelvtanfolyam

Escrima

Kocsma (Vakeger pl fiatslok jarnak ! Jokai es O u sarok)

Pub

Costa coffe

Futopalya :Margitszigeten ingyenes 5,4 km hosszu

Kutyafuttato

2022. nov. 27. 02:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!