125ccm 11kw-ig valami jó motor? Bővebben lent.
Helló sziasztok!
Nemrég csináltam meg a A1 korlátozott(11kwig) jogsit.
Jó lenne valami motor után néznem, csak nemnagyon vagyok otthon a témában hiszen ez lenne az első motorom amihez papirok is vannak.
tudnátok valami jó motort ajánlani max. 300 000FT ért kezdő motornak?
Néztem már párat mi a vélemény?
YUKI 125 Sport
KEEWAY Speed 150
JAWA 125 Dandy
inkább naked vagy esetleg endúró.
köszönöm a válaszokat előre is.
hmm...
első motorom: Keeway TX 50 SM (a googlen több képet találsz ezen a néven: keeway X-ray 50 / [link] /). ha működik, akkor jó. motorilag is hibátlan. csak a váz kicsit labilis, a hegesztések, a karbi beállítás nem volt jó gyárilag... tartom magam az előző kommentemhez: nem olyan rossz, de inkább valami japánt.
következő motor: nagy dilemmába voltam, hogy Yuki Megelli 125 ( [link] ), vagy Honda CBF 125 M ( [link] )
aztán, mivel keewayem vollt már, és hát jó volt, de el kell ismerni, gond az volt vele, a Hondákról meg csak jót hallok. az egyik ismerősöm eladta az övét 1000€-ért. megvettem. egyszer már pottyant vele, tehát annyi baja van, hogy a bal oldala kicsit le van karcolva. de nemnagyon láttszik. jó hangja van, elég nyomatékos (125ösökhöz képest). 115-120-szal elmegy, szerintem jól néz ki, kis fogyasztás, befecskendezős, és pöccre indul. még télen is. ja és kényelmes. én tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
02-20 15:43
elmehetsz a hülye szövegeddel a büdös p***ba:D ennyi
kösz, ez jól esett :D
14:08 vagyok
annyira bírom, hogy neten mindenkinek akkora pofája van, személyesen meg nem mer megszólalni. ennyit a balfa***okról:D
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!