125ccm 11kw-ig valami jó motor? Bővebben lent.
Helló sziasztok!
Nemrég csináltam meg a A1 korlátozott(11kwig) jogsit.
Jó lenne valami motor után néznem, csak nemnagyon vagyok otthon a témában hiszen ez lenne az első motorom amihez papirok is vannak.
tudnátok valami jó motort ajánlani max. 300 000FT ért kezdő motornak?
Néztem már párat mi a vélemény?
YUKI 125 Sport
KEEWAY Speed 150
JAWA 125 Dandy
inkább naked vagy esetleg endúró.
köszönöm a válaszokat előre is.
Keeway meg ilyen yuki szarokat hamar keruld el mert csak a bajod fog meggyulni vele!
Yamaha ybr 125
Honda cbr 125
Honda cbf 125
Ezek tettszenek? Mert szerintem jok!
Honda CB125
Honda CBF 125
YAMAHA YBR 125
SUZUKI DR125 SM
Suzuki - EN 125
Suzuki Van Van 125
MZ TS 125
MZ ETZ 125
Én ezeket javasolnám.pl:én ETZ 125 kezdtem ideális kezdőmotor könnyű karbantartani,szervizelni fenntartani.Csak javasolni tudom aki azon megtanul motorozni az bátran léphet át később egy nagyobb mocira.
Jó motorozást.Széles útat,olcsó benzint.
aztán ittvan egy olcsóbb CBF, de ezzel már dőltek:
YBR-ek is jók:
inkább vegyél használt CBF-et, vagy YBR-t, mint a Keewayt, vagy Yukit. nekemis Keeway-em van, tehát nem ok nélkül nem ajánlom. nagyon rezeg, és állandóan valami baja van. egyébként az YBR-ről koppintották. de a minősége messze nem olyan jó. még amit esetleg ajánlani tudok, az a Yamaha XT.
csao!! eloszor is az elso kommentelo 1 barom szerintem motra sincs de kitudja :S masodszor oszerinte csak jok az o altala fel sorolt motrok szoval.... +
A Yuki motrokkal semmi gond az egegyadta vilagon nincs!!!!
azert mert meg nem elterjedt marka attol meg mindjart nem szar. itt van par kep az enyemrol : Yuki Sm 125 + Giannelli kipufogo igy hangja mint egy hatszazasé. + meg jobb mert csak az original kipufogodobjában van folytás sehol mashol tehat ha azt lecsereled egybe kapod a loeroket képek:
sok sikert a valasztashoz ha meg nem tortent meg mindent nem kell elhinni az elso kommentelonek csaa :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!