Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miert motorozik valaki?

Miert motorozik valaki?

Figyelt kérdés

Soha nem ertem meg azokat akik egy 50-es robogonal nagyobbat vesznek, egy reszt nagyon draga, masreszt azert fizetsz ki 1+ milliot a motorra meg 100 ezreket a ruhara hogy osszetord magad. Mar sokan irtak itt gyakorin is motoros kerdesek alatt, hogy minek a motor de valaszt soha nem kaptak, szoval akkor en is megkerdezem.

amugy kinek is van a motor? A gazdak emberek nem fognak motorozni mert okosabbak annal, a csorok meg nem engedhetik meg maguknak...

2023. aug. 30. 18:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Van, aki 1+ milliót kifizet egy biciklire - s azt még neked kell hajtanod. Ahhoz képest a motorkerékpár azért egy elég jó ár/érték aránynak hangzik, hiszen a hajtást is adják hozzá, nem csak a vázat pedállal, hogy frédi-bénizz.

Ez ugyanúgy egy közlekedési eszköz, mint az autó, repülő, motorcsónak. Mindenkinek más jön be - ha te otthonülős típus vagy akkor nyilván majd Warcraftozol ezek helyett és örülsz, hogy megspóroltál egy csomó pénzt. Semmi gond nincs ezzel - más meg abban leli az örömét, ha világot láthat.

2023. aug. 30. 18:57
 2/13 anonim ***** válasza:
64%

Az ilyen drága motorozás nekem nem jön be...

"Régen" mászkáltam egy 175-ös czetkával, azt szerettem nagyon.

Keveset fogyasztott, megtudtam tankolni zsebpénzből mivel még gyerek voltam :D

És feelinges volt ahogy negyedikben 50-el brummogott a faluban, az öregek meg néztek, hogy na ilyet is látni még manapság?!?!?!

Ez olyan 2002 környékén volt. a motor 1968-as volt.

Kár, hogy fater eladta... lehet leraktam volna rá a jogsit is.

Csak most meg már méreg drága maga a motor is meg a jogsi is rá.

Amúgy meg ha nem közlekedési eszköznek használod hanem mondjuk hobbinak akkor tök jó buli lehet valami veterán.

Gyorsaságisokat én sem értem meg... Előbb utóbb az összes össze fogja törni magát.

2023. aug. 30. 19:21
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"amugy kinek is van a motor?"

Annak aki szereti?

"A gazdak emberek nem fognak motorozni mert okosabbak annal"

Rengeteg gazdag embernek van legalább 3 motorja mindenféle típusból.

"a csorok meg nem engedhetik meg maguknak..."

1-2 milliót még egy csóró is megengedhet.

2023. aug. 30. 19:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

"ki 1+ milliot a motorra meg 100 ezreket a ruhara hogy osszetord magad"

Ezt a csőlátó gondolkodásmódot soha nem fogom megérteni, hogy valaki úgy állítja be a dolgot, hogy 100% összetöri magát aki motorozik, és ne is vegyen ruhát, mert jön a fa.

Ennyi erővel te se vegyél autót, mert abban is meghalhatsz, és az övet se kösd be, mert lehet jobb ha kirepülsz, és jön a fa, de legalább nem szorulsz be, vagy panellakást se vegyél, mert úgyis összedöl, és még sorolhatnám.

Miért vesz valaki motort? Miért vesz valaki mondjuk lovat? Az érzés hasonló, hogy úgy kirándulsz, hogy nem egy dobozban vagy. Aki motorozik, az a túrázás élményét szereti, mert manapság erről szól a motorozás, nem csak egy körre a városban. Ráadásul a dugókat is könnyebben kikerülöd.

50-es motor inkább életveszélyes a mai világban! 30km-re járok dolgozni, és egy 50-es max városon belül használható, de amint kimész, letolnak az autósok, mert nemegy szinte alig tartott oldaltávolságot, úgy ment el mellettem, pedig dupla sávos úton közlekedem. Újabb szereotípia, hogy minden motoros 200+-al megy, na ez is baromság, nézd meg inkább az autósokat, én megyek 90-100-al egy 110-es úton, miközben az autósok sorban előzgetnek legalább 130-150-el, akkor ki száguldozik?

Megérteni soha nem fogod a motorozást, ezt ki kell próbálni és majd rájössz. Ikerfiaim vannak, és az egyik fiamat alig lehetett rábeszélni, hogy üljön már fel egy körre mögém, most meg már összevesznek, hogy ki jöjjön velem egy kis csavargásra.

2023. aug. 30. 20:11
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
Nem Te vagy a legélesebb kés a fiókban, ugye?
2023. aug. 30. 20:19
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Le elhet rövidíteni a kérdést: Hogy van valakienk pénze motorozásra?
2023. aug. 30. 20:34
 7/13 anonim ***** válasza:

Amúgy tényleg érdekes ez a motoros dolog. Én is azt látom, hogy ha valaki nem húzza neki, vagy kisebb motorral van, akkor életveszélyesen előzgetik az autósok, vagy úgy közlekednek, mintha ott sem lenne. Még autósként is inkább odalépek ha azt érzem, hogy hülyék vannak körülöttem.

Ettől függetlenül az utak versenypályának nézését nem szeretem. Akár motoros, akár autós.

2023. aug. 30. 20:58
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsabb és élvezetesebb, mint egy hasonló árkategóriájú autó.
2023. aug. 30. 22:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert jó motorozni. Éppen 40 éve motorozom, és még nem törtem össze magam. Mert szabadabbnak érzem magam motoron, mint autóban, jobban átlátom a forgalmat, kis helyen elfér, dugókban előregurulhatok, gyakorlatilag bárhol parkolhatok ingyen. Két motorom is van, és még a robogóm se felel meg az elvárásaidnak. 125-ös. Bocsánat! És még ez is 1+ millió volt. Dolgozni járok vele 25 km-re. A másik motorom egy ezres Honda, azzal hosszabb utakra szoktam menni. Élmény vele közlekedni, 3,5 másodperc alatt 100-ra gyorsul, könnyű előzni, stb.

Gazdagok is motoroznak. A leggazdagabb helyi vállalkozó a környék legnagyobb motorosa, fél világot bejárta, plusz majdnem minden motorstalálkozón ott van. De ismerek iskola igazgatót is, aki nagy motoros. Még a Magyar Pálos Rendnek is van motoros klubja.

[link]

Biztos kaptál már választ, csak nem fogadod el válasznak, mert aki nem motorozik, az nem érti meg. Engem teljesen kikapcsol a motorozás. Amíg motoron ülök, elfelejtem a napi gondjaimat, oldja stresszt, csak a motor és én létezem. Nézzél motoros videókat, hátha leesik, hogy mit szeretnek benne.

De ugyanúgy megkérdezheted, hogy miért siklóernyőznek, miért másznak hegyet, miért síelnek, miért vadvizi eveznek, stb. Egyáltalán miért csinál bárki azon kívül valmit, hogy dolgozik, eszik, alszik?

2023. aug. 30. 22:22
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Sok motoros ismerősöm van. Nem egy évtizedek óta azzal közlekefik. És soha semmi baj nem érte.
2023. aug. 31. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!