Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire nehéz az A kategóriás...

Mennyire nehéz az A kategóriás jogosítvány megszerzése?

Figyelt kérdés
Csak személyautóra van jogosítványom. Nagyon nagy hátrány, hogyha még soha nem ültem motoron? Mennyivel könnyebb, vagy nehezebb mint a B kat.? Rutinvizsga is van még, vagy csak forgalmi?

2023. aug. 29. 19:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
#8 És szerinted rajtam múlott, hogy szinte ki sem mentünk a városból? Igen szar oktatóm volt, ez tény, a B-s jogsidat meg nem tudom miért hozod fel ismét. Nekem van 30 éve, sőt C is . De nem is arról volt szó, hogy a városi vezetés a nehéz , hanem a rutin, ha jól emlékszem neked valami 60 órád volt benne ? Illetve, azt írtam hogy városban a 390km levezetése problémás, és ezt neked is elcsalták, ahogy nekem is volt plusz kilométer beírva, de az órát azért levettették, mert az ugye nekik is pénz.
2023. aug. 30. 07:31
 12/21 anonim ***** válasza:
51%
#11 60 azért nem. Meg nem értem, minek személyeskedni amúgy. Sz*r oktatód volt szerinted is, szerintem is, ezen kár felháborodni.
2023. aug. 30. 15:02
 13/21 anonim ***** válasza:
74%

#12 Te álltál belém, és cáfolgattál dolgokat,miközben ott se voltál.Jöttél olyan általad kitalált alaptalan dumával,hogy rengeteg suli nem tart váltós 50-es motort stb.

Lehet normálisan is leírni a saját tapasztalataidat, nem a másikét ilyen szedett-vedett alaptalan dolgokkal becsmérelni, mert akkor ne csodálkozz ha visszavágnak.

2023. aug. 30. 15:11
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#13 Te egy sulit mondtál, ami tart. Ez nem cáfolja azt, hogy rengeteg meg nem, főleg, mert az sem igazán definiált, hogy a rengeteg az számszerűen mennyi, vagy az iskolák hány százaléka. Fenntartom, hogy rengeteg suli szimplán nem tartja, főleg, amióta jó pénzért el lehet adni a Simsonokat.
2023. aug. 30. 15:14
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
De ha neked ez becsmérlés, az nem az én problémám, hogy azt is személyed elleni támadásnak veszed, ami nem az, csak éppen bele tudod magyarázni. Ilyen sértődékeny alakkal ne haragudj, nem is szoktam beszélgetni, megköszönhetnéd, hogy már ennyi időt rád szántam. Tudom, hogy nem fogod, de ha írsz egy normális szöveget legalább három koherens mondattal, azt bocsánatkérésnek veszem majd. :)
2023. aug. 30. 15:15
 16/21 anonim ***** válasza:
74%

Nem kérek bocsánatot,csak mert te sértesnek veszed ha a feltevésedet kétségbevonom.

Annak semmi alapja nincs,hogy te egy légböl kapott ötlettel az állítod,hogy a sulik letettek a váltós 50-es oktatasról. Egy dolog,hogy a németek hordják ki a simsonokat, de helyette rengeteg 50-es supermotot hoznak be, nekem is vagy a 650-es mellett.

De ezek szerint meg te vagy megsértődve. 🤣

2023. aug. 30. 15:32
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

#16 Telefonálj végig 10 motoros iskolát az ország szétszórt pontjain. Gyere vissza az eredménnyel. Én akárkit kérdeztem, aki ismerős motorozik és a környékemen (Szolnok megye) akárhány suliban végzett bárki bármilyen kategóriát, én sehol nem hallottam még olyanról, hogy AM-et ne robogóval oktattak volna.

A sértődésre visszatérve, érdekes, te leírtad a saját tapasztalatod, ami vagy segíti a kérdezőt, vagy éppenséggel nem. Én elmondtam egy részét a sajátomnak, szembeállítva a tieddel, hogy ilyen is van, erre te támadva érzed magad. Mintha csak ott lehetne jogsit szerezni, ahol te szerezted. :D Akkor miről is beszélünk?

2023. aug. 30. 15:35
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Visszatérve a kérdező kérdésére: igen, én 38 órát vettem rutinra, és 32 után mondták, hogy amúgy most már jó szívvel engednének vizsgázni. Soha nem ültem előtte motoron.

Gyakorlatilag nem nehéz, ha jó az oktatód, és azt is csinálod, amit mond. Az más kérdés, hogy sokat kell gyakorolni ahhoz, hogy azt csináld, amit mond. Ha ezt nehéznek hívjuk, akkor ám legyen, hívjuk nehéznek. De ennyi erővel a deriválás is nehéz, pedig a matektanárom szerint azt még egy lónak is meg lehet tanítani, integrálni már kell egy kis gógyi sokszor. Más kérdés, hogy bármi undorító függvényt nem fogsz 2 másodperc alatt hibátlanul deriválni, ha nem gyakoroltál belőlük 100-at. Ha a sok gyakorlás nehéz, akkor a deriválás is nehéz. Ugyanez van a rutinnal. De ugyanez van az autóvezetéssel is. Van, akinek kevesebb érzéke van hozzá, van, akinek több, attól függ, mennyi gyakorlás kell, hogy MINDIG tökéletesen parkoljon például, de senki nem úgy születik, és senki nem taníthatatlan.

2023. aug. 30. 15:38
 19/21 anonim válasza:
100%
A 7.-nek teljes mértékben igaza van!
2023. aug. 30. 18:46
 20/21 anonim ***** válasza:
52%

Hahaha, jók a mesék.

Én meg a vizsgán voltam először forgalomban, azt úgyis meglett a vizsga 0 km-rel, csak kellett mellé tenni egy huszast összesen. De azért cuki, amit itt mesélgettek egymásnak.

2023. aug. 30. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!