Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megérné számomra elektromos...

Megérné számomra elektromos autót vásárolni?

Figyelt kérdés
Új (vagy használt de újabb) autó vásárlása előtt állok. Jelenleg napi 100 kilométert vezetek. Megfordult a fejemben, hogy érdemes lenne-e egy tisztán elektromos autót vennem. Maximum 10 millió lenne a keret az új autóra. Tölteni otthon tudnám. Napelemes rendszerem még nincs, de tervben van az is.

2023. aug. 28. 14:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
34%
Ejha 10 milla? Mit dolgozol te? Amúgy napi 100 km re nem vennék elektromosan. Vmi hybridben gondolkodj sztem akku lekerül az kapcsolok benzinbe és mész tovább, addig js takarékoskodnak egy kicsit, tettel a környezetért, nem értem h ezeket az e szrokat miért erőltetik.
2023. aug. 28. 14:26
 2/27 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül akarom elkölteni mind a 10 milliót, 6-7 milliótól már látok olyanokat amik megfelelőnek tűnnének. A hibrideket is néztem, de nekem az jött le, hogy a legtöbbjük nem igazán tud jobb fogyasztást produkálni ekkora távon mint egy korszerű dízeles. Árban meg ugyanott van az összes.
2023. aug. 28. 14:33
 3/27 A kérdező kommentje:
Úgy számolom, hogy naponta kb. 1500-2000 forintot tudnék megspórolni az elektromossal (napi 100 km esetén) a jelenlegi üzemanyagárak mellett. Ebbe még nem számoltam bele a dízeles autó magasabb karbantartásigényét, az adókedvezményt és a majdani napelemes rendszert. Autót mindenképpen vennem kell, mert a jelenlegivel már szinte minden hónapban otthagyok 100 ezret a szerelőnél.
2023. aug. 28. 14:45
 4/27 anonim ***** válasza:
Meg.
2023. aug. 28. 14:49
 5/27 A kérdező kommentje:
#5 Már bocsi, de én nem írtam privátot senkinek. Ez valami félreértés a részedről.
2023. aug. 28. 15:14
 6/27 anonim ***** válasza:
5%
Troll kerdes, akinek 10 millioja van kocsira az nem itt kerdezi meg
2023. aug. 28. 15:15
 7/27 A kérdező kommentje:
Szerintem feltettem egy normális kérdést. Arról hogy valaki idejött trollkodni nem tehetek.
2023. aug. 28. 15:19
 8/27 anonim ***** válasza:

Akkor akitől kaptam a privát üzenetet : A saját szegénységi bizonyítványod.

Kérdező: Másnak pedig nem lenne érdeke írni, hiszen nem is érintett.

Amúgy vezettél már elektromos autót hogy érezted benne magad?

2023. aug. 28. 15:21
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

"Troll kerdes, akinek 10 millioja van kocsira az nem itt kerdezi meg"

Jajj, hogy minimálbéres proli gyárimelósoknak mindenhol meg kell jelenniük és rá kell csodalkozniuk a világra. De k#rva unalmas már.

2023. aug. 28. 15:22
 10/27 A kérdező kommentje:

Jelenteni kell a moderátoroknak, remélem kiteszik innen. Én nem tudom jelenteni mert nem nekem írt.

Vezettem Hyundai Ioniq-ot és nekem bejött. Nyilván a hatótáv gondot jelenthet ha hosszabb útra mennék.

2023. aug. 28. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!