Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lexus tulajdonosok , milyen a...

Lexus tulajdonosok , milyen a cvt váltó?

Figyelt kérdés
Nagyon hangos? Zavaró?

#Cvt váltó, zavaró egy Lexusban,
2023. aug. 27. 18:53
1 2 3
 11/21 nemaRendőrség ***** válasza:

Amiért nem 4 karikát rak az opel a kocsijára emblémának. A dsg vw konszerné, és nem akarja licenszelni gondolom.

Az ecvt is bőgeti a motort ha tövig nyomom, de ennek az az oka, hogy teljesen más a motor és a kerék kapcsolata.

Gyorsulásnál padlógázzal 5500ra (nekem) rakja a motor fordulatát, ahol a legtöbb nyomatékot tudja leadni, és a legjobban gyorsul (a motort kímélve).

De ha tudod kezelni a pedált, és van türelmed akkor 1500on is el tudod érni a 100at

2023. aug. 28. 12:30
 12/21 anonim ***** válasza:

A kérdés ez volt:

"Lexus tulajdonosok , milyen a cvt váltó?

Nagyon hangos? Zavaró?"

Én, mint Lexus tulajdonos nem találom sem hangosnak, sem zavarónak, de ezek szerint ilyet nem szabad írni és gondolni... :D Csak f*kázni szabad.

A gyorsulás, illetve a - szerintem!! nem zavaró - hanghatás is befolyásolható a gázpedál megfelelő használatával.

2023. aug. 28. 13:01
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

#12 "Csak f*kázni szabad."

Csak igazságot írni szabad. Ami nem egyenlő a személyes véleményeddel.

2023. aug. 28. 13:40
 14/21 anonim ***** válasza:
45%
Sajnálom, hogy továbbra sem sikerült értelmezned a kérdést, de sosem késő újra visszaülni az iskolapadba. :)
2023. aug. 28. 13:45
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
#14 Nem érzed az iróniát a saját szavaidban?
2023. aug. 28. 14:22
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem, szövegértésből mindig jó voltam. Nyugodtan olvasd át többször, hátha úgy menni fog. Viszont ezt a csodás vitát itt le is zárnám, mert már tényleg nincs építő jellege/semmi köze a kérdéshez.
2023. aug. 28. 17:46
 17/21 anonim ***** válasza:

"Hülyeséget beszélek és nem tudom megvédeni az álláspontomat, úgyhogy lelépek."

Á, klasszikus. :DDD

2023. aug. 28. 17:57
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem inkább az “okos enged, szamár szenved” klasszikus jutott eszembe.
2023. aug. 28. 21:32
 19/21 anonim ***** válasza:
#18 Igen, az pont ugyanaz jelenti, a hozzád hasonlók találták ki. Az okos ember megmagyarázza és alátámasztja az álláspontjait. Te tudsz bármi értelmeset mondani arra, hogy szerinted miért jelenti a "milyen a CVT váltó" azt, hogy "neked hogy tetszik"? Mert az első kérdés objektív választ kér, a második pedig szubjektív, ez az én magyarázatom. És a tiéd?
2023. aug. 29. 05:41
 20/21 anonim ***** válasza:

Már éeírtam, de akkor a gyengébbek kedvéért:

A kérdés ez volt:

"Lexus tulajdonosok , milyen a cvt váltó?

Nagyon hangos? Zavaró?"

Én, mint Lexus tulajdonos nem találom sem hangosnak, sem zavarónak.

A gyorsulás, illetve a - szerintem!! nem zavaró - hanghatás is befolyásolható a gázpedál megfelelő használatával.

2023. aug. 29. 10:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!