Lexus tulajdonosok , milyen a cvt váltó?
Amiért nem 4 karikát rak az opel a kocsijára emblémának. A dsg vw konszerné, és nem akarja licenszelni gondolom.
Az ecvt is bőgeti a motort ha tövig nyomom, de ennek az az oka, hogy teljesen más a motor és a kerék kapcsolata.
Gyorsulásnál padlógázzal 5500ra (nekem) rakja a motor fordulatát, ahol a legtöbb nyomatékot tudja leadni, és a legjobban gyorsul (a motort kímélve).
De ha tudod kezelni a pedált, és van türelmed akkor 1500on is el tudod érni a 100at
A kérdés ez volt:
"Lexus tulajdonosok , milyen a cvt váltó?
Nagyon hangos? Zavaró?"
Én, mint Lexus tulajdonos nem találom sem hangosnak, sem zavarónak, de ezek szerint ilyet nem szabad írni és gondolni... :D Csak f*kázni szabad.
A gyorsulás, illetve a - szerintem!! nem zavaró - hanghatás is befolyásolható a gázpedál megfelelő használatával.
#12 "Csak f*kázni szabad."
Csak igazságot írni szabad. Ami nem egyenlő a személyes véleményeddel.
"Hülyeséget beszélek és nem tudom megvédeni az álláspontomat, úgyhogy lelépek."
Á, klasszikus. :DDD
Már éeírtam, de akkor a gyengébbek kedvéért:
A kérdés ez volt:
"Lexus tulajdonosok , milyen a cvt váltó?
Nagyon hangos? Zavaró?"
Én, mint Lexus tulajdonos nem találom sem hangosnak, sem zavarónak.
A gyorsulás, illetve a - szerintem!! nem zavaró - hanghatás is befolyásolható a gázpedál megfelelő használatával.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!