Miért kapcsol ki a fedélzeti kamera ?

Ezek folyamatosan veszik fel, körkörösen.
Tehát ha megtelik akkor veszi rá az elejére sorban.

Négyes, fedélzeti kamerában jellemzően nincs aksi.
Kérdező, vagy elromlott, vagy elromlott.
Gyakori hiba a túlmelegedés, főleg a modernebb daraboknál, amik több kamerát is kezelnek nagy felbontás mellett.
De lehet más oka is, nekem például nem is rég egy meghibásodott memóriakártya miatt szállt el az egyik néhány perc üzem után.

Lehet, hogy memoria kartya baja van. Ha nem tud rogziteni, akkor kikapcsol.
Nalam azt csinalta egyszer, hogy bekapcsolt es azonnal ki is.
En azt csinaltam, hogy megformaztam a kameraval a memoria kartyat, utana jo lett.

#7, azt írtam, jellemzően. Ez - a gyengébbek kedvéért - azt jelenti, hogy akad pár ritka modell amelyikben van akku, de nem ez a tipikus.
Mellesleg még azt sem tartom kizártnak, hogy neked nem is klasszikus értelemben vett fedélzeti kamerád van, hanem valamilyen akciókamera, ami tud fedélzeti kamera módban is működni.
Igazam van vagy igazam van?
Valódi fedélzeti kamerába teljesen felesleges (és nem utolsó sorban veszélyes) az akkumulátor.
Felesleges, mert nem életszerű egy olyan körülmény, hogy tápellátás nélkül marad a kamera. Egy ilyen eszköz fixre van beépítve, nem vesszük ki, nem hordozzuk. Fix tápot kap igénytelen tulaj esetén a szivargyújtóról, igényesebbek esetén pedig állandó direkt tápot kap, főleg, hogy a parkoló mód enélkül nem is működne. Nincs olyan akku, ami adott esetben több napon át üzemeltetni tudna még egy parkoló módot sem.
És veszélyes, mert a fedélzeti kamerát jellemzően folyamatosan éri a napsütés a szélvédő mögött, és a modernebb darabok már önmagukban is komoly hőt termelnek. Egy mai akku pedig ekkora hőtermeléstől könnyen veszélyessé válhat, ezt pedig egy komolyabb gyártó sem meri megkockáztatni...

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!