A Honda Hornet 600-as első két szériája mennyire kényelmes az utas szempontjából?
Figyelt kérdés
Ilyen motoron szereztem a jogosítványomat, bele is szerettem. Pedig egy nagydarab ürge vagyok... Hanem utast is vinnék magammal rendszeresen és ezeknek a motoroknak ugye eléggé fent van a kipufogója... Felejtős a dolog, esetleg miket érdemes még nézegetni a piacon 1-1,5 milliós ársávban?2023. aug. 27. 11:49
1/2 anonim válasza:
A kipufogóval alapból nincs gond, bár sokan panaszkodnak rá, hogy büdösek tőle. Én mondjuk ezt még nem tapasztaltam. De ha zavar, bármikor lecseréled egy olyan kipufogóra, ami lejjebb van.
Az ülés viszont gyárilag kényelmetlen neked is meg utasnak is, bár ez fenékfüggő, nekem általában elég olyan gyakran megállni pihenni picit, amikor úgyis tankolnék, de egész nap menni vele nem a legkényelmesebb. Persze erre is van alternatíva, lehet csináltatni zselés ülést rá, sokan meg is teszik.
A hátsó gátlót meg öt fokozatban lehet állítani ízlés szerint.
Első szériákon inkább azt nézd meg, hogy kezdetben az első kerék csak 16 colos volt, asszem 2000-től lett 17 colos. A kisebb első kerékkel egész rossz az irányíthatósága.
2/2 anonim válasza:
Ha nagydarab vagy, plusz még utast is vinnél, akkor a 600-as motor nagyon kevés. 900-1000 köbcenti minimum kell. Pl. Yamaha XJ 900S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!