Honda CB600F Hornet, injektoros vagy karburátorosat vennél?
Azt hiszem 2007 talán az év amióta injektorral vannak ezek a gépek,
pro és kontra ha használtan szeretnék hornetet venni a közeljövőben?
Pro, hogy amióta van injektor, azóta van ABS is, amit legjobb, ha sosem kell használni, de nagyon jó, ha van.
Kontra az, hogy a karburátoros olcsóbb.
Pro az, hogy akármilyen hideg van, eső után stb. nem kell sz*rozni picike gázadásokkal a szívató mellé, nem vacakol az önindító, az injektoros mindig pöcc-röff fog indulni, és amíg nem üzemmeleg, addig sem fog olyanokat játszani veled, mint az én karburátorosom, hogy mire felöltözök a beindított motor mellett, megáll, vagy ha túl hamar veszem le hideg időben a szívatót, az első két kereszteződésben simán leáll, ha nem tartom bőven alapjárat fölött a fordulatszámot.
Szintén kontra, hogy szerintem pl. a körlámpás Hornet ezerszer jobban néz ki, nem tudom, ez mennyire befolyásolja a döntést, nekem fontos volt, hogy körlámpás és ne szürke legyen a motorom.
Nekem pont azok tetszenek amik már nem körlámpásak :) ez gondolom egyén kérdése, vagy generációs szakadék van köztünk :)
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!