A hornet miert olyan nepszeru magyarorszagon?
Figyelt kérdés
kb mindenkinek hornete van2023. aug. 22. 18:31
4/13 dirtboy válasza:
Olcsó és nem préblémás, illetve pont abba a kategóriába tartozik amit sokan bemernek válalni akár első motornak is.
5/13 anonim válasza:
Könnyű vezetni, karbantartani és nem drága, kezdőknek pont ideális
6/13 anonim válasza:
Máshol is. Nézd meg az alternatívákat. A Hornet tudja a közel 100 lóerőt, 2007-től kezdve van injektor és ABS, meg nézd meg a használtpiacon, hogy szinte annyiért, nem sokkal olcsóbban vannak a sorkettes 500-as motorok. Ami ennél nagyobb/drágább, az meg nem kezdőkategória. Nekem is Hornetem van, nem véletlenül. Ja, meg mivel sokan Horneten (igaz, fojtott Horneten) tanulnak, és semmi ismeretük nincs, reflexből ezt keresik, mert azt hiszik, megszokták.
9/13 anonim válasza:
#8 Pl. Ausztria, Németország, Olaszország is tele van velük. Svájc éppenséggel nem, de csak mert ott annyira szétadóztatják a motorokat, hogy alapból kevesen motoroznak.
Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenkinek Hornetje lenne, ahogy Magyarországon sincs mindenkinek, sőt, ha jól tudom, eladásokat a BMW GS vezeti, követi a Yamaha MT-07 (07-ben nem vagyok biztos, de hogy valamelyik MT, az tuti).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!