A Kia Soul miért nem népszerű Magyarországon?
Figyelt kérdés
Mikor Magyarországon laktam akkor soha nem láttam az utakon pedig emlékszek rá hogy az autós magazinokban benne volt a megjelenésekor.
Amerikában viszont nagyon népszerű autó.
Mi ennek az oka? A Kia olcsó autó és van sok Rio meg Ceed is de Soul-t soha nem lehet látni az utakon.
2023. ápr. 22. 17:26
1/5 anonim válasza:
Hát mondjuk mert amerikai piacra szánták.
2/5 anonim válasza:
én automatában szerettem volna. A kiállítóteremben nagyon készségesek voltak, de halkan megjegyezte az egyik szerelő, hogy az enyém lesz az első az országban. Ezekkel nincs baj, de ha mégis, akkor két hónap az alkatrész ideérkezéséig. Azóta sem láttam.
3/5 Revolúcióbiológus válasza:
Mert egy kisautó design ami Európának túl nagy és nehéz. A Picanto sokkal praktikusabb.
4/5 A kérdező kommentje:
Tul nagy?
Nem hiszem hogy nagyobb mint egy Ignis.
A Kia Sorento nagyobb es megis sokkal tobb van belole Magyarorszagon mint a Soul-bol.
2023. ápr. 22. 17:51
5/5 anonim válasza:
Furcsa a formája, persze ettől még lehet jó autó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!