Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol lehetne publikálni a...

Hol lehetne publikálni a szabálytalan autósokról készült videókat?

Figyelt kérdés
Kerékpárral járok és sajnos néhányan alig pár centire mennek el mellettem. Néha még a záróvonalon is átmennek. A jogi idétlenséget most hagyjuk, akinek 2 perce nincs arra, hogy szabályosan előzzön meg, az nem egy ismeretlen által készített felvétel után fog nyomozni.
2023. aug. 25. 10:21
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#7 : Tehát egy feljelentésre van időd? Ezek szerint nem is vagy fontos ember? ;)
2023. aug. 27. 21:11
 12/18 A kérdező kommentje:
#8 : Szerintem akkor tenni kell bele egy kis munkát az okoskodás mellett és készülhetnek is a videók. Mondjuk ehhez már tehetség is kell, nem biztos, hogy menni fog!
2023. aug. 28. 08:04
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Privát üzeneted egy képernyőképpel továbbítottam moderálásra, szívesen kitenném ide is, hogy lássák milyen a valódi stílusod, de sajna szabályellenes.
2023. aug. 28. 14:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, mindenkivel megosztotta, milyen mélyen van szellemileg. :)
2023. aug. 28. 16:38
 15/18 anonim ***** válasza:
50%
A súlyosan szabálytalan autós (folyamatos nagymértékű gyorshajtás, szándékos veszélyeztetés stb.) önként lemond a személyiségi jogairól, amikor a fentiekbe belekezd. Szóval nincs miről beszélni.
2023. aug. 28. 18:04
 16/18 A kérdező kommentje:
#13 : Gyorsan végignéztem az üzeneteket, igazából semmi olyat nem írtam, ami ne lenne igaz, szóval nyugodt vagyok. Másrészt az azért privát, mert valóban személyesen neked lett címezve. Bizalmas adatot viszont nem tartalmaz, amit én küldtem, így akár meg is lenne osztható.
2023. aug. 29. 11:16
 17/18 anonim ***** válasza:
69%

Vagyis szerinted a privátban anyázás teljesen helyénvaló.

Akkor itt írjam meg azt is hogy szerintem a tiednek mit kellett volna inkább csinálnia helyetted?

2023. aug. 29. 12:56
 18/18 A kérdező kommentje:
#17 : Nehogy ide merj írni valamit! A személyiségi jogok miatt a TEK azonnal berúgja az ajtódat! Gondolkozz!
2023. szept. 1. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!