Miért kellene bárkinek szólni, ha szabálytalan?
Figyelt kérdés
Sajnos az emberek nem foglalkoznak mások véleményével. A szóbeli dolgok nem is bizonyíthatóak. Ha ki lehet figyelni az illetőt, akkor érdemes hívni a közterest. Egy telefonba kerül, marad írásos nyoma és ha csekket is kap az illető az már csak egy plusz öröm.2023. márc. 6. 14:07
1/5 anonim 

válasza:

Ömmm, oké? Vagy inkább foglalkozz a saját dolgaiddal.
2/5 anonim 

válasza:

Mi a kérdés? A szöveged zagyva, és a GESAPO sem működik errefelé
3/5 anonim 

válasza:

amíg nekem nincs útban vagy nem okoz vele kárt, letojom, nem vagyok gyökér vamzer, mindenkinek megvan a maga baja, és élete, még nekem is. :)
4/5 anonim 

válasza:

Ép lelkű ember nem leli örömét más bajában. Ha neked az élvezet, hogy mást megbírságolnak, akkor neked nagyon torz az elméd. Sajnos nem gyógyítható. Nem tehetsz róla. De ne jelentgess senkit! Főleg ne ilyen marhaságok miatt.
5/5 NTBS 

válasza:

Nem kell. De jó szándék is van a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!