Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek tanulóvezetőként...

Szerintetek tanulóvezetőként egy hónap kihagyás nagyon sok?

Figyelt kérdés
Sziasztok, az oktatóm kórházba került, így nem tudok egy hónapig vezetni menni. Már abban a fázisban vagyok, hogy elkezdtem vizsgázni, 60 óránál tartok és 1000km-t vezettem, kettő sikertelen vizsgaalkalmon vagyok túl, és már nagyon mennék a következő próbára. Szerintetek ez mennyire veti vissza a fejlődésemet? Mennyit fogok "felejteni"? Gyorsan vissza tudom majd nyerni a jelenlegi felkészültségi szintemet? A legtöbb idő amit kihagytam eddig az 10 nap körül volt, és éreztem, hogy az óra elején kicsit jobban bénáztam, mert több idő kellett, hogy "bemelegedjek", mint amikor csak pár nap telt el a vezetések között.
2023. aug. 24. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon sok!!
2023. aug. 24. 22:04
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem még lehet jót is tesz, ha csak vizsgázgatsz a semmibe és buksz meg sorban. Kicsit legalább ülepszenek a tanultak.

De ha mindenáron mennél, hívd fel az iskolát, mondd el, hogy nem váltani szeretnél, de valami helyettesítést addig is, tudnak-e olyan oktatót ajánlani, aki legalább heti egy órára be tudna szorítani, hogy ne maradjon ki ennyi idő.

2023. aug. 24. 22:16
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
nem tesz jot egy honap max 1 - 2 het uram...
2023. aug. 24. 22:24
 4/10 anonim ***** válasza:

Én meg akkor azt mondom, hogy nem.

Oké, hogy tanuló vagy, de 60 órával. Magam példájából tudok kiindulni, 32 órával tettem le a jogsit, aztán 4 évig nem vezettem. Nyilván mikor újra autóba ültem akkor kellett idő megszokni, de a vezetés az reflexeken alapul, azok pedig nem felejtődnek el, max egy kicsit megkopnak. Persze nyilván lefulladtam párszor, de minden tudás ott volt, csak elő kellett húzni. 1 óra alatt simán visszaértem arra a szintre, amelyiken vizsgáztam.

Ehhez képest te kétszer annyi óránál jársz és nem 4 évet, csak 1 hónapot kell kihagynod. Az semmi. Igen, utána lehet kell majd egy kis idő hogy visszarázódj, de nem fog múlni rajta semmi.

2023. aug. 25. 05:26
 5/10 anonim ***** válasza:
15%

"60 óránál tartok és 1000km-t vezettem, kettő sikertelen vizsgaalkalmon vagyok túl, és már nagyon mennék a következő próbára."

Te így is úgy is alkalmatlan vagy vezetésre.

2023. aug. 25. 10:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Csak nem Tamás Károlyhoz jársz a 11. kerületben?
2023. aug. 25. 15:54
 7/10 anonim ***** válasza:
Tamás Károly
2023. aug. 25. 16:05
 8/10 anonim ***** válasza:
Yes, akkor én is hozzá járok.
2023. aug. 25. 16:07
 9/10 anonim ***** válasza:

Kicsi a világ.

En 2 hetente tudtam vezetni, elég nehéz volt úgy.

2023. aug. 25. 16:55
 10/10 anonim ***** válasza:

5:

Hát ha te gyári melósként/árufeltöltőként ezt kijelented, akkor nyilván így van!

febr. 6. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!