Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha nincs benne a jogsimba...

Ha nincs benne a jogsimba hogy szemuveges vagyok de szemüvegbe vezetek az baj?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogyha nincs beleírva, hogy szemüveges vagyok és a jogsi képen sincs rajtam de közbe szemüveges lettem az baj ha megallit a rendőr?
2023. aug. 24. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha benne lenne a korlátozás, akkor kötelező lenne szemüvegben vezetned, így nem kötelező. A következő alkalmasságin viszont lehet hogy kötelezővé teszik, ha nem látsz jól szemüveg nélkül.
2023. aug. 24. 10:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy felelős ország, felelős állampolgára (mármint az orvos) rendelkezett volna erről, amikor a szemüveget csináltattad.

Így viszont nem számít, ha olyan orvoshoz mész, még évtizedekig sem biztos, hogy kell majd kötelezően szemüveget hordanod

2023. aug. 24. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehetni lehet rajtad főleg ha a jogsid orvosija még nem járt le és ez idő alatt lettél szemüveges akkor emiatt nem fogják azért beleíratni a korlátozást és idő előtt újat csináltatni veled mert szemüveges lettél. Totál felesleges is lenne emiatt idő előtt bevonni és új orvosira kötelezni majd újra csináltatni, nem is csinál ilyet senki.

Persze ha nincs benne a korlátozás hogy neked márpedig kell a szemüveg akkor a rendőrt sem fogja érdekelni ha meglátja rajtad a szemüveget.

2023. aug. 24. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:
#3: Miért lenne felesleges?
2023. aug. 25. 07:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!😊
2023. aug. 25. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!