1/14 anonim válasza:
Szerintem igen, ha most megveszed pár év mulva egy kicsit kevesebbért el tudnád adni, szóval nem buknál rajta sokat, én ha most ilyen motort akarnék venni és lenne rá pénzem megvenném.
3/14 anonim válasza:
Egy motor soha "megérni/nem éri meg" döntés, hanem érzelmi. Ha akarsz és tudsz egy ilyen drága hobbit finanszírozni, akkor veszel egy olyan motort, amilyet megálmodsz magadnak, ha meg nem, akkor nem veszel
5/14 dirtboy válasza:
Szerintem ebben a kategóriában egyik motor sem éri meg a bolti árát mert elszaladtak már az árak. max akkor éri meg ha tényleg valaki hosszútávra tervez vele nem edig kezdésnek akarja.
6/14 anonim válasza:
Attól függ. Ha ér neked az elektronika annyit, akkor megéri. Ha nem, akkor nem. Nagyon jó dolog az ABS, kipörgésgátló, dual fék, de ennnyiért 48 lóerős motorra nekem nem érné meg.
7/14 anonim válasza:
Mondjuk én fapados vagyok, engem ezek a digitális kijelzők is kiidegelnek, egy motoron ne legyen fokozatkijelző, legyen körlámpája és ne legyen szürke a színe. Kb. ezek voltak az elvárásaim, és mivel ebben a körben nem találtam ABS-szel rendelkezőt, abból is lejjebb adtam, a régi CB500 meg a Hornet között vívódtam, de mivel árban nagyon közel voltak, csak a CB500-ak sokkal öregebbek voltak és a hirdetésekben elég kókánynak néztek ki, inkább megvettem egy családtag ismerősének a rég nem használt Hornetjét. Nem bántam meg.
De láttam már embert vadiúj CB500X-szel, és imádja. Kinek mi. Nekem a sorkettő pont elég volt rutinpályán, meg azt vezetem vezetéstechnikai tréningeken, de otthonra nem kéne.
9/14 anonim válasza:
#8 Legyen. A világ legjobb találmánya. Egy motoros járjon el tréningre, tanuljon meg ABS nélküli motoron vészfékezni, de közúton legyen ott az ABS, hogy ha esetleg elrontja, akkor besegítsen. Persze az nem normális, aki a technológiával a technikáthelyettesíti, azaz a taktikája az, hogy folyton aktiválja az ABS-t.
10/14 anonim válasza:
Ne legyen. Akksi se legyen benne, meg önindíto se. Egy igazi motort berúgni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!