Új Motorkerékpár (pl Kawasaki z400 v Honda cb500f) vásárlásnál lehet extrákat kérni, vagy csak tartozékokat lehet?
a választ nem tudom,újonan sose vettem ilyen motort,kawa oldalát néztem márkorábban mert kawám van de ott nem láttam ilyen listát.
amúgy még a ktm 390 dukeot is ajánlom figyelmedbe,nagyon pofás kis gép az is,láttam már párszor élőben.
Általában a kereskedők vagy a gyártó oldalán megnézheted, hogy milyen gyári kiegészítőket lehet egy-egy modellhez megrendelni. Sokszor vannak "csomagok" is, amikben több dolgot egyszerre, kedvezőbben kérhetsz.
Ilyesmi lehet a markolatfűtés, bukócső, sportváltó, meg mindenféle egyéb.
Ha olyat szeretnél, ami gyárilag nincs a kínálatban, a legtöbb kereskedés szerviz is egyben, és meg lehet beszélni, milyen extra kívánságaid vannak.
Legjobb, ha a konkrét típussal kapcsolatban közvetlenül a kiszemelt kereskedőt keresed meg a konkrét kérdéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!