Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elektromos kerékpár esetében...

Gyula1971 kérdése:

Elektromos kerékpár esetében kell jogosítvány?

Figyelt kérdés

És kötelező biztosítás kell-e...

Itt van teljesítmény szabályozás. Bukosisak az közelező gondolom.

#elektromos bicigli-jogsi
2023. aug. 22. 11:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
37%
A 7-nek igaza van
2023. aug. 22. 13:59
 12/17 anonim ***** válasza:
70%
#9 Nem tudom, milyen körökben mozogsz, de ha szerinted az ilyen tekintély alapú érvek bárhol működnek (pláne online anonim), akkor nagyon el vagy tévedve. Én meg Luke Skywalker vagyok egy messzi-messzi galaxisból, ezért kijogászkodom nyílt tárgyaláson (el nem mondom, hol és mikor), hogy a turbó hayabusa is kerékpár. :D
2023. aug. 22. 14:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

#5 vagyok

Mindig van aki okoskodik, vitatkozik. Majd mikor ügye van, ő van a legjobban megrémülve :)

Az is tény, hogy egy 300 oldalas jegyzőkönyv elolvasása után is ugyan azt szajkózzák, mint az elején. A válasz egyszerű: mert csak.

Nem számít, hogy mit mondasz. Minden nap ezt hallgatom :)

Pontozzál le nyugodtan, regisztrálok másik accountot.

Tekintélyről szó sincs, ezek tények. Írtam ülj be egy tárgyalásra, nincs mit szépíteni. Nem fogsz, típus.

Nem lehet megtölteni azt a poharat ami tele van.

2023. aug. 22. 15:08
 14/17 anonim ***** válasza:

"mindig van"

"az is tény"

"nem számít, hogy mit mondasz"

Ezek mind tekintélyről szólnak, ne hülyítsél már. Tényeknek hívod azt, amit nem indokolsz meg (a tényeket alá tudjuk támasztani!), csak arra hivatkozol, hogy te mennyi ilyet láttál már. Én speciel beülnék egy tárgyalásra, de titkolod, melyik nap hány órakor hova menjek. Na, ennyire vagy komolyan vehető.

2023. aug. 22. 17:54
 15/17 anonim ***** válasza:
67%

Elolvastam a hozzászólásokat.

Ha valaki akar valamit, akkor utána jár, és nem várja a sült galambot. Szvsz nem szeretem a követelőzést, amit folytat a 14-es. Az ilyennek egy pohár vizet sem adnék!

Google-n rákeres, ezer ilyen van. Nem titok ez, hanem LUSTASÁG meg KIFOGÁS.

Szerencsére nem nekem kell együtt élnem ezzel a típussal.

2023. aug. 23. 11:16
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
#15 Na, hát lustaság, meg kifogás, én guglizzak, amikor te mondasz baromságot, és neked lenne "érdeked" alátámasztani, hogy ne nézzen itt mindenki hülyének. :D Ne haragudj, az óvodás kisfiam meggyőzőbb, amikor el akarja velem hitetni, hogy jó lenne fagyit vacsorázni.
2023. aug. 23. 11:22
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

#5 vagyok

Add ki magadból.

2023. aug. 23. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!