Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Amennyinem egy auton gyari...

Amennyinem egy auton gyari vastagsagu mindenhol a fenyezes lehett torott?

Figyelt kérdés
Vettem egy autot, ahol mindenhol 180mikron alatt van a fenyezes, de mintha mind a 4 ajtot es elso sarvedok csavarjai is lettek volna mar tekergetve, utolag festekjavitoval javitva. Tudnak utolag ugy fenyezni, hogy ne menjen el a vastagsag? Esetleg elemcsere szinazonos autonal? Nemetbol bejott epp 3 eves flotta autorol van szo.

#fényezés #Torott auto
2023. aug. 20. 08:28
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Carvartical mit mondott az előéletéről? Mert nyilván megnézted és nem voltál balek
2023. aug. 20. 09:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
#1 Csak a balekok fizetnek Carverticalért. Az információk többsége hiányzik, ami információ pedig van, az sem biztos, hogy igaz. A legnagyobb pénzkidobás. Ennyi erővel nekem is adhatnád azt a pénzt, összezagyválok pár hülyeséget, aminek köze sincs a valósághoz és ugyanannyira lenne pontos, mint a Carvertical.
2023. aug. 20. 09:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Carvartical egy átverés! Az én autómba 2x is beletolattak, nálunk újonnan forgalombahelyezett kocsi, aztán semmit nem talál, még kilométeradatokat se, nemhogy sérülést, úgyhogy ezt engedjük el. Amúgy simán lehet, hogy bontóból vettek rá elemeket, akkor pedig stimmel a festékvastagság.
2023. aug. 20. 09:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet.
2023. aug. 20. 09:58
 5/7 anonim ***** válasza:
41%

#2: Hát egy autó árához mérten ingyen van, nekem eddig bejött mindig.

De nyilván a kérdezőt árverték a privát szitkozódása alapján.

2023. aug. 20. 10:06
 6/7 anonim ***** válasza:

#5 "nekem eddig bejött mindig"

Honnan tudod? Pont az vele a baj, hogy nem lehet tudni, hogy igaz-e, vagy sem. Oké, pár dologra választ lehet kapni, ha felkészülten érkezel és viszel diagot, rétegvastagságmérőt, stb. De ha meg ennyire felkészült vagy, akkor eleve felesleges a Carvertical, mert anélkül is rájössz, ha pl. tekerve volt az óra, vagy fújva az oldala. Ha pedig nem ellenőrzöd a dolgokat, akkor soha nem is fogsz tudni róla, hogy igaz-e, vagy sem. Azt írja nem volt törve, pedig de, csak szakszerű, profi módon lett összerakva, ezért nem látszódik. Látod? Soha nem fogsz rájönni, elhiszed hogy igazat mondott a Carvertical, pedig nem. Ilyen egyszerű belefutni.

2023. aug. 20. 10:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem csak akkor veszik le a sárvédőt ha ropira volt törve.. amúgy meg, ha végighúzta az oldalát valami, de volt csereelem bontva színazonos, akkor cserélhető. csavarozott elemek.
2023. aug. 20. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!