GOLF II-re is igaz, hogy motorfékezéskor 0 a fogyasztás? Ezt hogy lehet kideríteni?
a mi 2006os Ford Focusunk fedélzeti számítógépe motorféknél 0 liter fogyasztást ír ki, motorféknél (tök mindegy hányasban vagyok) akkor 0,8 litert ír
egyik előző válaszolónak meg annyit hogy nem árt a motorfék a kocsinak, miért ártana?
"sima karburátoros, semmi komputer. Így is nulla a fogyasztás, vagy ezek a régi gépek még nem tudtak ilyet?"
Akkor sajnos nem 0 a fogyasztás, az alapjárati mennyiséget megkapja a motor.
Karburátoros motornál is az üresjárati fúvókát magasabb fordulatszámnál lezárja a tűszelep. Tehát kevesebb a motor fogyasztása, mint ha üresbe rakod a váltót. Viszont nem nulla, fojtószelep résén azért szívja a levegőt, azzal együtt a benzint is.
Injektor viszont teljesen "elzárja a csapot".
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:51
köszi a választ, igazából a kommentemet pont akkor írtam amikor Te is, így a válaszod még nem láttam :) ment a plusz
A mi autónk (nem Suzuki xD) fedélzeti computere motorféknél nulla fogyasztást ír ki...
Utánanéztem, az újjab tipusoknál a motor ilyenkor csak levegőt szív...
A kérdésedre a választ nem tudom!
karburátor mit érzékel... atya isten... miért lövöldözik a karburátoros motor.... hagyjuk...
Injektoros igen, nem fogyaszt motorféknél, de mi baja lenne ha motorfékezel, nem kopnak a fékek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!