Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Normális ha ilyen az oktatóm?

Normális ha ilyen az oktatóm?

Figyelt kérdés
Ma volt a 21. gyakorlati órám. Izgulva megyek mindig mert az oktatóm lekezelően beszél velem. Ma annyira izgultam mit fog beszólni hogy első elindulásnál lefulladtam. Rám nézett itélkezően és azt mondta hogy chh jól kezdődik napunk. Parkolásnál nem megy a párhuzamos parkolás. Gyakoroltam sokat, de mindíg későn szedem egyenesbe. Betudok parkolni de kicsit távol vagyok a járdától. Nem lóg ki a kocsi és nincs közelebb se az eleje se a hátulja semmihez. Aztán ideges lett és felemelte a hangját hogy mit nem lehet ebben megcsinalni. Olyan egyszerű. Majd fogta a kormányt és gyorsan megcsinált egy parkolást . Azt mondta hogy látod ez ilyen egyszerű. Egyenes úton mentem és nem csináltam semmit rosszat és vegig nézett engem és a fejét rázza.. Nagyon kellemetlen érzés. Ma annyira széthúltam a lebaszásoktól hogy mikor azt mondta hogy álljak meg azon a bizonyos helyen én 1 méterrel feljebb álltam meg. Nem tudtam figyelni annyira lehúzott lelkileg. Majd azt mondta hogy mivan értetlen vagy? Felfogod hogy mi a feladatod? A reakció időm lelassúl mellette. Bevagyok lassulva. Én reagálom túl vagy csak érzékeny vagyok? 3 emberrel is beszéltem akik nála vezettek. Mindenki azt mondta hogy velük durvább volt és hogy ők majdnem kihúzták a kocsiból mert nagyon csúnya hangnemben beszélt velük. Ha nem tud türelmes lenni akkor miért ez a munkája?
2023. aug. 14. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Vedd fel telefonnal😁

Én megmutattam az autós iskolának. És képzeld el, elsőre sikerült a forgalmi vizsgám 😁

2023. aug. 14. 18:11
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
A vezetni tanulás ilyen. Ezért inkább én el se jártam, csak fizettem a vizsgán.
2023. aug. 14. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Jó lett volna, ha ilyen oktatóm van, nem aranyos-kedves, akinél sosem tudtam, hogy jó, amit csinálok, vagy csak kényszeresen dicsérget minden apróságért. Az a nem normális, hogy ennyire a lelkedre veszed az ilyet, ahelyett, hogy a stílusát félretéve a fejedben tanulni próbálnál. Ha tök egyenes úton mész és rázza a fejét, akkor nem megsértődni kell, hanem elgondolkodni, mit csinálhatsz rosszul, és ha magadtól nem jössz rá, akkor megkérdezni, nem utólag itt kisírni magad, hogy megbántottak.
2023. aug. 14. 18:36
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
És amúgy nem dolga "türelmesebbnek" lenni. Neked a dolgod hozzá alkalmazkodni és tanulni tőle, azért fizetsz neki. Vagy te már általános iskolában is így mentél haza, hogy gonosz a tanár bácsi, inkább bedurcizom?
2023. aug. 14. 18:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire zavar, nyugodtan válts oktatót. Mondd meg nyugodtan az autósiskola ügyintézőjének, hogy az átlagnál érzékenyebb vagy, a legtürelmesebb oktatóhoz szeretnél kerülni.
2023. aug. 14. 21:26
 6/6 anonim ***** válasza:
67%
Megmondom őszintén, hogy vannak nagyon normális okatók is, de ő nem az. Mindenképpen válts, de előtte érdekeklődj kihez is lenne érdemes. Az ilyen "oktatókkal" azt csinálnám, hogy levitetném kickbox edzésre. Negyed óra alatt megmutogatnánk az alapokat, mert hát ugye olyan g@ci egyszerű az egész(nyilván az ha évek óta csinálod) na és beállítanám egy kis küzdelemre.
2023. aug. 15. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!