Oktató lettem! Végre! Milyen jótanácsokkal tudnátok ellátni?:)
Figyelt kérdés
2023. aug. 14. 09:34
1/8 anonim válasza:
Inkább el se kezd, az a legjobb tanácsom
2/8 anonim válasza:
Aki dugható, azt molesztálni, aki nem, azt leordítani.
3/8 anonim válasza:
Hogy lett belőled az Okta nevű tó?
4/8 anonim válasza:
Sohase forgassák 1200RPM fölé :D :D :D
5/8 A kérdező kommentje:
Huuuha,oke :)
2023. aug. 14. 11:09
6/8 anonim válasza:
az első találkozásnál közöld a tanulóval, hogy nem utazol jattra, ez nálad nem szempont. Aztán azt is mond meg az első percekben, hogy ha nagy baromságot csinál, amiből akár halálos balesetttt is lehetne, akkor bizony ordítani fogsz...ez a szakma velejárója...a tanulónak plusz tíz óra...ja, ha nő, akkor nem fogod meg a combját(sem)...
..-na, akkor vágjunk bele..ez a kocsi eleje...
7/8 A kérdező kommentje:
Vettem kamerat az autoba ami az utat veszi, ugyn. dashcam. Veszi az utasterbe a beszelgetest is (képet nem). Hogy nehogy azt mondja a kisfiu v kislany hogy molesztaltam.
2023. aug. 14. 14:36
8/8 anonim válasza:
Akkor viszont beleegyező nyilatkozat is kell a tanulótól hogy hozzájárul hogy felveheted a hangját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!