Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minden újabb autó ennyire...

Minden újabb autó ennyire komfortos?

Figyelt kérdés

Nekem régebbi autóm van, eddig nem is nagyon ültem újabb autóban. Egyik ismerősöm vett egy 2017-es C-osztályt, az én kocsimhoz képest kb mint egy süketszoba olyan jó a hangszigetelése.

Ez minden újabb autónál így van hogy ennyire jól szigetelt, vagy csak így a közép/felsőkategóriás autóknál? De gondolom autómárkák között is vannak különbségek ilyen téren nem?

2023. aug. 12. 21:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#10, nem értem a felhördülés okát... ???

Te írtad: "olyan mint egy nagy puha kanapé." Te ezt preferálod jobban, én meg a keményebb ülést. Mi a gond? Az hogy nem mindenkinek tök ugyanaz jön be?! Mindenkinek más a "megfelelő keménység". Ültem már "puha kanapé"-szerű üléses autóban. Nekem az volt a kényelmetlen.

2023. aug. 13. 07:04
 12/12 anonim ***** válasza:
Én értelek és semmi baj, hogy neked az jön be. Sőt. Csak nem ringatózik az ülésem hidd el. Egyébként is a puha kanapét a citroen c5 hátsó ülésére írtam.
2023. aug. 13. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!