5-6 éves dízel kombi, autópályára, legalább 130 pacival, ami komfortos és halk pályán. Van ilyen?
Figyelt kérdés
2022. máj. 21. 13:07
1/8 A kérdező kommentje:
Maximum 4 millió Ft-ig..
De ha nincs hajlandó vagyok 5 millióig elmenni.
2022. máj. 21. 13:09
2/8 anonim válasza:
Volvo V70 2.0D. Elnyűhetetlen skandináv darab. 5-6 éves példányok már kaphatók 5-6 millió forintért. Kényelmes, jól pakolható nagy csomagtartója van.
4/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
Jól le lettem pontozva nullára. Mi a gond a pontozó szerint a 7es passattal? Igen, nem fér bele az 5 évbe, inkább 7-8 de nem rossz. Lehet venni 8as passatot is de ott a max max 5millás határ sem elég. Tavaly nekünk is 6m volt ami rendes állapotban volt kevés igazolt km-el.
Szomszédban vettek pár hónapja 4m - 4,5m köztvalahogy egy Kia Optima kombit. kb 140 ló. Külsőre is meg belsőre is elfogadható. Vezettem is egyszer oda vissza egy Bécs vonalat. Mondhatni h kényelmes is. Vétel előtt egy megtekintést megér szerintem.
8/8 anonim válasza:
Seat Leon, VW Golf, Skoda Octavia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!