Opel Astra J 1.4 Turbóról vélemények?
Akinek van, vagy volt, mik az erősségei, gyengéi?
2018as Sedan kivitelt vennék.
Még mindig megy a faxság, a hatos elmondta a gyengéit. 😀
Mégis 0%on van.
Én ott kiszálltam a pontozasbol, amikor most megláttam.
Te tudsz rakni Rá egy zöldet, hogy lássuk nem te vagy az a féreg, akinek nem tetszik a vélemény ezért lenyomja 😀
Gyenge konstrukció nemhiába van szare hugyert😀
Tyűha, fos francia, ami kényelmesebb mérföldekkel, 3 literes motor, 2014es modell szintén 4.5millio, exsclusive=full extra, utólagos webastóval.
Ha azért szar mert nem bírod/bírják fenntartani az alacsony pénzes suttyok, akkor tényleg hulladék. Aztán a fenntartási költség az egyetlen előnye a fostrádnak 😀 de nem is ilyeneknek találtak ezeket ki.
Konkrétan azt is olvasod, hogy a k astránál és a j versenytársainál 300kiloval nehezebb.
Valamint EGY TURBÓS MOTORJA SINCS a "JÓ" között.
Mindegy, legalább keveri magának az üzemanyagot, 1 rész olaj, 50 rész üzemanyag 😀
Emellett kényelmetlen, gyengén extrázott edények.
Attól hogy az egekignmagasztalod marad ugyan az... egy fapados bódé ami nem is a legjobb konstrukció.
De mégsem az veri ki a biztosítékot hogy magasztalod, hanem az H segítséget kérsz, véleményt, de megis mindegyik véleményt leszarozod és leppontoztad. 😀
Az enyémnel olcsóbb, kiváncsi vagyok a gyári 19es felnire mikor vennél 340ezerért gumit nyárra 😀vagy éppen télre.
Vagy esetleg féktárcsa és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!