5 millió Ft-ig milyen autót vennétek?
3 tagú családnak (2 felnőtt + 1 baba).
Főleg kisebb távokra, városon belül rohangálás + 2 hetente vidékre utazás (150 km).
5 millió Ft a keret.
Hmm. Én ford mondeot vettem és nagyon meg vagyok elégedve vele csak városba az a bajom ,hogy alacsony.
De városba mondjuk egy kisebb kategóriás crossovert vennék a padkák meg a kátyúk miatt és a pakolás miatt.
Tudom undorító autó de a dacia dustert a speedzone-ban ajánlották ,hogy az az optimális autó a magyar utakra, bírja a kátyúkat, nem vészes a szervíz stb. De őszintén kicsit ormótlan nekem.
Még a 2015 utáni vitara néz ki nagyon jól ,szerintem a szervíz sem lehet nagyon költséges (ez a jó a suzukiban).
De persze ez attól is függ ,hogy te mit tartasz szem előtt.
Olyat aminek nagy a csomagtartója. Megfizethetetlen, amikor babakocsit, gyerekcuccokat is szállítani kell.
Szóval valami kombit, vagy egyterűt.
Nem vagyok olyan jótét lélek, hogy 5 millióért vegyek egy 3 tagú családnak autót.
Magamnak viszont ennyi pénzből vennék egy pont ugyan olyan autót mint amim most van csak kabrió kivitelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!