Mondeo (2019) 2.0 tdci full extra avagy gyengébben extrázott A6(2014)3.0 tdi? Km kb egyforma, vezetett szervízkönyv, idő előtti olajcserék
Figyelt kérdés
Minőségre nem tudom mekkora különbség van a kettő közt.
Az A6-ban vonz a 3 literes motor, de jóval kevesebb extra van benne. Km nagyon kevés benne.
De tényleg kevés az extra.
A mondeo full extra, álló fűtéssel, mindennel, ami kérhető volt, lézer lámpa
Nem tudom eldönteni.. a 3 literes motor egy nagy álmom, de a Mondeo pedig full extrás.
2023. aug. 6. 22:04
12/13 Koaxk Ábel válasza:
De jó, de mégis le vagyok pontozva, de örülök, hogy legalább te érted mire gondolok! :)
13/13 anonim válasza:
#12: Nézd meg a százalékokat, ki pontozott le... Ennél a kérdésnél a jó válasz a Mondeo a szakértők szerint...
Egyébként ha olyan körülmények között használod az autót, amire azok az extrák ki vannak találva, akkor méris nem plusz teher lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!