Golf 4 1998 utolagos klima es egyeb extra beszereles?
Sziasztok, van egy 1998-as 4-es Golfom, 1.4 AKQ motorral.
Szeretnek bele egy 1.6 motort es kicsit felextrazni, gondolok itt klimara, elektromos ablakokra, futott ulesekre Hogyan lehetne ezt kivitelezni? Mikre van szukseg?(penz,turelmen kivul)
Engedd el, nem donor kell neked, hanem másik autó.
Ha jó áron vetted, akkor tudsz keresni rajta, ha eladod és veszel egy extrázottabbat. Volt G4-em, hidd el, nem éri meg beállni egy ilyen motorcsere + klíma és egyebek átépítésbe
Ahogy hármas mondja. Én is elfantáziálgattam ilyesmivel, bár nem Golf IV hanem BMW E36 esetében (320i-t extráztam volna + M52B28), belementem addig hogy már mindennel tisztában voltam a beszerelés nehézségein túl a papírozásig, inkább el kell engedni, több lett volna a projekt a végén mint amennyiért egy szép állapotú gyári 328i-t lehet venni. Értékcsökkenéssel is számolni kell, hiába extrázod fel, ameddig nem teljesen tiszta a papírozás - amihez sok szerencsét itthon - addig nem fog többet érni mint most, viszont még nehezebben is fogják megvenni, mert senki nem szereti a más ember által tákolt autót.
Ha jó áron vetted az autód, akkor annyit tennék vele hogy szépen kitisztítom kikozmetikázom hogy jól mutasson tényleg, és eladnám profittal, aztán vennék egy olyan autót ami tudja amit te szeretnél. Jobb lesz úgy.
Egy masik fontos tenyezo, a hobbi.
Hobbibol csinalnam, tapasztalat, gyakorlat szerzes celjabol. Munkasauto gyakorlatilag, az arat mar igy is tobbszorosen visszahozta. Az eladassal meg sajnos ilyen allapotban(hiaba a szep szerkezezi allapot) nem sokat lehe erte elkerni(1.4,szoval ezer kilometeren elfogyaszt egy karternyi olajat:)), van mar benne 330ezer km. Teljesen szeria auto, tetoablakot leszamitva, az elektromos, de nem is mukodik.
#6: Akkor ne mondd azt, hogy jó, ha romhalmaz :D
Ha hobbi, akkor minek a kérdés? Ha futja rá még két GOlf árát, akkor hajrá. A totalcar-on pont Golf IV-n vezetik le a motorcsere folyamatát, érdemes elolvasnod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!