A Teslának miért van akkora presztízse?
Figyelt kérdés
Alig 15 éve gyártanak autót. Szerintem sehol sincsenek egy Mercedeshez képest.2023. aug. 5. 18:35
1/23 anonim válasza:
Olyasmit hallottam, hogy azért, mert szembe mertek menni az autóipari mogulokkal, és sikeresen tudtak minőségi villanyautókat gyártani, miközben a mogulok azt hazudták, hogy ilyet nem lehet.
2/23 Koplárovics Béci válasza:
"Alig 15 éve gyártanak autót. Szerintem sehol sincsenek egy Mercedeshez képest."
"Mercedes? Már verdákat is gyártanak?" :D
3/23 anonim válasza:
ki utánoz kit ? csicskák ezek a régi autógyártók
5/23 anonim válasza:
Szerintem sehol sincsenek egy Mercedeshez képest.
A Mercedes eladásai meg sehol sincsenek a Teslához képest, ráadásul ők a töltőhálózatot is építik.
6/23 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért a Coca-Colának.
7/23 A kérdező kommentje:
És ez nekünk, európaiaknak nagyon is rossz hír, bedől a német autóipar és megelőznek minket az amcsik…
Nem lesz így európai szuperhatalom
2023. aug. 5. 23:08
8/23 anonim válasza:
#7 Aztán nem tök mindegy,hogy kinek dolgozunk, eddig is csak a nyugat rabszolgái voltunk? Most majd nem a németeknek, hanem a Teslának dolgozunk majd. A mi cégünk pl szállít nekik alkatrészt.
9/23 anonim válasza:
A Tesla azért poénos, mert nem a meglévő autóskoncepciókat kezdte áthegesztgetni elektronyosra, hanem kinyitottak egy üres füzetet és az alapoktól kezdve elektromos autót terveztek.
10/23 anonim válasza:
Azért messze van a presztizstől még ami van nekik, egyszerűen csak két részre osztotta az embereket, van akik odáig vannak érte, hogy jajj elektromos autó stb, van akik meg autószámba se veszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!